Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25.aprila 1993.godine, neljudi a komšije, su tu odmah iza brda u selu Obri, skovali plan, i napali Goricu, u nedjelju ujutro, baš u vrijeme kada jedni ustaju na molitvu a drugi bi se tek trebali spremati, bar je tako bilo prije i trajalo je stotinama godina. Uniformisane komšije iz Obara, pripadnici brigade HVO „Herceg Stjepan“ čiji je zapovjednik Zdravko Šagolj svima poznatiji kao Piske,iz Kostajnice, ali i oni lešinari rata, za ovu priliku i obećanu pljačku naručeni iz zapadne Hercegov
http://radionasarijec.com/gorica-zlocin-o-kojem-se-suti/
Sve sto je ubijalo i klalo civile treba osuditi taman mi i rodzeni otac bio. Dok se ta gamad ne istrijebi nece biti normalnog zivota u BiH.
Svaka čast ovima.
Ovaj namazani edin kanka cudic skontao foru kako od suplje price uzimati pare od raznoraznih organizacija. Eki on oformio Udruzenje...i on se za nesta zalaze. Ma daj molim te. Zalozi se za nestko konkretno...napravi projekat ozbiljan...a ne ovako svako malo ispred katedrale crni carsav rasiriti i nafatati raju s portala da ti prenese vijest. Namazi se ti macak kreonom i idi prizivati sejtane uz neku depresivnu muziku
--Dodao je da je njihov konačni zahtjev uvođenje u obrazovni sistem 'suočavanje s prošlošću', odnosno, onako kako se to u Njemačkoj radilo poslije Drugog svjetskog rata Ili na možda sa suočavanjem u Hrvatskoj za zločinačkim poduhvatom zvan HDZ BiH a kojeg Hrvatska osim verbalno i financijski podupire. A da ne govorimo obrazovno pa putem i ove udruge.
hapsi sve ratne zlocince makar mi i rodjeni brat bio u svakom zitu kukolja ima nagdje manje negdje vise ali ima
Bravo, to smo mi.Suočavamo se sa našim zločinima iako smo ih najmanje radili.Mi treba da gledamo kakvi smo mi a kakvi su oni to nas ne zanima.
Hoćeš da kažeš da naš zločin nije zločin jer su oni pravili više zločina?!?!?!?! Na šta smo samo spali...
@Zastita Identiteta: Pa ti slobodno osudjuj svoje zarad "dobrosusjedskih" i "dobrokomsijskih" odnosa, a oni i jedni i drugi ostre nozeve da te kolju prvom prilikom kada stignu.