Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je stid sto zivim u drzavi gdje postoji entitet koji je nastao na gennocidu
9000 ubijenih u jednom danu, napad na sopstvenu drzavu, nasilno premjestanje civila,otvaranje logora ,silovanje zena sve su ovo djela clanova ovoga udruzenja. I vi zelite nama drzati moralne lekcije? Laz nece biti nikad jaca od istine. Ugledajte se na svabe sta su uradili posle 2 svjetskog rata za ozdravljenje drustva da bi i vi ozdravili umno zbog svoje djece i njihove bufucnosti.
Sta vam smeta Alija , on je bio Pacifist rekao je "to nije nas rat" , predo vam je bosnjake bez metka , da se zove branitelja HVo ili Ante Gotovine to bi bilo vec uvreda za Srbe
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kad ti pripadnici ARBIH budu presudeni ratni zlocinci vas zahtjev ce bit opravdan!! I vi slobodno dajite imena ulicama samo da nisu ratni zlocinci!!!
Glavna ulica u Sarajevu treba da ponese ime Alije Izetbegovica, prvog predsjednika Bosne, covjeka koji vratio Bosni drzavnost poslije vise od 500 godina.Covjeka, koji je uspio da stvori drzavu, suocen sa dvije neprijateljske drzave u okruzenju,koje su je htjele podijeliti, i tri pobunjenika u samoj drzavi, koji su je htjeli razbucati iznutra.Alija Izetbegovic, najveci drzavnik, koga je Bosna ikad imala.Vjecni ti rahmet, voljeni nas predsjednice.
9000 ubijenih u jednom danu, napad na sopstvenu drzavu, nasilno premjestanje civila,otvaranje logora ,silovanje zena sve su ovo djela clanova ovoga udruzenja. I vi zelite nama drzati moralne lekcije? Laz nece biti nikad jaca od istine. Ugledajte se na svabe sta su uradili posle 2 svjetskog rata za ozdravljenje drustva da bi i vi ozdravili umno zbog svoje djece i njihove bufucnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da srbima treba konkretnije odgovoriti. Evo promjenit cemo nazive svih osudenih ratnih zlocinaca. Promjenite i vi u rs-u. Oni bi morali zamjeniti pola naziva a kod Bosnjaka niti jedan.
Genocidasi,ratni zlocinci i agresori opet pricaju o postenju i pravdi..ehhh tugo moja..
ma ja, sad jos koji dan pa ce i Milorad dobit ulicu ili trg
Sramota je sto je malo naziva ulica po pripadnicima Armije RBiH, svaka druga u Sarajevu hadzi. ef. itd.
Hahahahaha 😂😂😂🤣🤣🤣🤣
Malo morgen! Crknite od muke!
Neka prvo svoja imena ulica i naselja izmjene. Nazivi pomenutih ulica ne vrijeđaju nikoga jer niko nije osuđen. Heroji nas branili od fašista i izginuli da bi vi danas došli i rekli da vam to smeta. Neće moći! Kada pomislim da ne mogu biti bezobrazniji onda lupe ovoliku glupost i dokazu nanovo koliko su ne samo bezobrazni nego i glupi. Laž im je urođena, sa lažima prekrivaju svoju nemoć i očaj, laž im je hrana. Oni ne znaju drugačije.
Interesantno, ne treba da idemo daleko od Sarajeva. Tako u I Sarajevu imate slijedeće nazive ulica: Ravnogorska, Kasindolskog bataljona, Trg ilidžanske brigade, Srpskih vladara... Šta ćemo s tim? Mene to vrijeđa i tražim od udruženja u FBiH da naprave inicijativu da se ta imena promjene.
Ako cemo po redu onda treba pocet od katolika i pravoslavaca. Kome smeta naziv zlatni ljiljan taj treba da seli ili da se obrazuje
Sto njima smeta ime Alija Izetbegovic. On je prvi prvi predsjednik BiH. Koji je problem kod njega? Sta smeta kod imena "Bosanskih banova"? Zar srpski historicari nisu uvijek govorili da su vecina bosanskih banova bili porijeklom srbi? Isto za ime "Zlatni ljiljani", zar niste vi uvijek govorili da su ljiljani srpski simboli? Sto se tice ovih šehida, e pa to su oni momci koji su branili svoju drzavu od vasih g€nocidasa I ratnih zlocinaca koji su htjeli unistiti I podjeliti Bosnu.
Pusite ga cetalji!
Mogu ja navest 1001 razlog zasto vas genocidni entitet ne bi trebao da postoji.
Bošnje bi trebale tražiti izmjenu diskriminirajućeg naziva rs nedopustivo je da se pola Bosne zove samo po jednom konstitutivnom narodu,kad su i druga dva suverena na svakom pedlju države BiH.
Mijenjati odmah ime Republika Srpska...To je diskriminacija prema druga dva naroda...Nemože se zvati Republika Srpska...Odmah to izmijenit
Potpuno se slažem, ali i vi morate vratiti imena: BOSANSKI BROD, BOSANSKI NOVI, BOSANSKA MARKA (BAM), a ne (KM-Kilometar), BOSANSKA KRUPA, BOSANSKA GRADIŠKA, BOSANSKA KOSTAJNICA, BOSANSKA REPUBLIKA SRPSKA itd, itd, a ukinuti ulice Draže Mihajlovića, Nikole Pašića, Radovana Karadžića itd, itd...