Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok naši političari Srebrenicu koriste za profit, ucjene, dizanje tenzija, u samoj opštini nema žive duše. Prvo su Bošnjaci prali pare, sad to čine Srbi. Fabrika nema, banja ne radi. Nema pekare, autobuske stanice, pijace. Zar mislite da neko uzima za ozbiljno narod u BiH nakon svega što smo uradili zadnjih trideset godina? Naši političari su predmet sprdnje gde god da se pojave i to vam je to.
Svatko tko negira genocid je genocidan
Majke Srebrenice zasto ne podignete glas protiv genocida u Gazi. Istog onog genocida koji ste vi ne tako davno prezivjeli. Pa zrtve holokausta dizu glas a vi ne dizete. Vas bi se glas najvise cuo al vi sutite. Sutite jer vam je najveci sponzor Jevrejski kongres i necete da ostanete bez sponzora. Srsmota velika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BOJKOT! svih madjarskih proizvoda, neki od poznatijih Floriol ulje i dr. njihovi proizvodi, Mizo mlijeko(nikakav kvalitet i bez toga)itd. Da vidimo koliko je bitno ili nebitno koliko nas ima Bosnjaka u BiH, neka im oni pune dzepove.
Huni su bili jedan od najgenicodnijih naroda u istoriji svijeta. Pročešljajte malo istoriju. Oni vole sebi slične...
Pa isti Orban x puta je javno rekao da je za njega problem 2 milona Muslkmana u BIH i šta očekivati od njega i njegovih političara
Podržavam!
Ne samo u Srebrenicu, nego nisu dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu, a te pokvarene vajkremove i njihove shugave gradove izbjegavati dok sam živ!!!
Bravo za udruzenje majki strebrenice, pisati i Kini, Emiratima, Rusima, svima, ali ne samo Vi, vec prije svega oni koji su placeni i birani za taj posao
Pa logično kad je Vojvodina mala Mađarska, mislim u njoj živi 90 posto mađarske populacije
Mađarska neće glasati za rezoluciju. E, lijepo. Reciprocitet. Sve turističke agencije trebaju otkazati posjetu Budimpešti i drugim gradovima Mađarske. Nije puno, ali bi bilo dobro za početak. Sa fašistima, ne može drugačije.
Znate sta je najveca tragedija sto je ovde najvise ljudi izgubilo zivote bas od mađarskih kalsnjikova i to posebno Srpski narod po Hrvatskoj Krajini i sad se mađarska vlast ne narod pravi da voli Srpski narod a sutra bi da smiju zauzeli sve do Beograda
Pisati u svoje ime, genocidnost Srba i Srbije se ne definise samo iz Srebrenice, nego i iz genocida pocinjenog u cijeloj Bosni, kao i genocida pocinjenih nad Bosnjacima u WW2 i genocida koje su Srbi pocinili nad Jevrejima Srbije i Njemcima Vojvodine, pa genocida nad Bosnjacima danasnje zapadne Srbije oko Uzica, pa Sandzaka itd sto su bili bosnjacki kraji!
Ajde ne lupaj pogledaj koji je narod najvise stradao u zadnjih 100 godina i onda pisi .
NEMOJ DA MI NEKO NAPISE DA NESTO NEGIRAM ILI DA SAM GENOCIDAN . A da li neko moze da mi objasni obiljezavanje vojnog proboja 28.divizije ABIH kroz linije VRS , koje se obiljezava svake godine , poginuli borci te divizije su zrtve genocida , i kako oni pripadnici te divizije koji su poginuli u napadima na srpske polozaje od 92-95 su zrtve genocida ?
Svatko tko negira genocid je genocidan
Samo Lista zemlja koje negiraju Genocid. tuziti Strazburu.
Orban i Szijarto, Putinove pudlice!
Madjarima ne treba braniti ulaz u BIH, nije vlada sav narod.
user...701 Peocitaj bolje tekst i ne komentariši samo po osnovu naslova.