Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas koriste izgovor da se daje povratnicima para. Ja kontam, sto ce se davati povratnicima, kad ono kad dalje citas clanak kazu da ce od tih para izgraditi jednu malu cestu a ostatakom pojacati i osigurati svoje plate. Koje licemjerje. Ocigledno opet traze zrtve 'tvz pomoci' da sebi napune dzepove.
Upitajte bOkrirovu sdO, zasto su strateski partneri dodikovom SNSD-u i covicevom HDZ-u...
Zato što ministar Lukač traži ko je maskirani muškarac koji nudi pare za Dodikovu glavu,prošle godine.Samo hrabro ministre! 😂
"Nista im ne fali", samo im djeca ne mogu ucit bosanski, ne smiju klanjat i trebaju se povremeno prekrstit i pozdravljat sa tri prsta i sve ok.
kako će kad Ramiz Salkić nani Fati nudi milione da ne ruše u objekat u njenoj avliji