Komentari (310)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove je Tito slao na Goli otok,,,gdje ode nasa lijepa BiH...
Dok u pola drzave djeca nemaju pravo da uce maternji jezik drzave - nama stranci organizuju gay paradu, jer valjda jos samo njihova prava nisu ispostovana u ovoj drzavi. Odlicno. Hvala Hadzija Konakovicu
Bio sam malo rezervisan oko ove parade ( inace sam rezervisan oko bilo kakvih parada) ali nakon sto sam procitao ovo, narocito ovu zadnju 7. tacku siguran sam da je ova parada potrebna BiH vise nego dnevni hljeb. Koji mentalni sklop mladih “muslimana”
ova ne treba knjigu da otvori, nego internet da procita nesto osim arapskog xD
Podrška od bosanskog katolika.
https://youtu.be/tjDPGkv1R6E vako cemo mi njih abd
Aha ha Amerika je na pragu odluke da muslimansko bratstvo i njihove filijale između ostalog i ove stave na listu terorističkih organizacija. zato vam je bolje da šutite inaće ćete ostati bez para koje su vaši "ugledni" članovi Bičakčić, Branković..pokrali od ovog naroda i deponovali u bankama po svijetu.
A ovi koji su poslali pismo ne kontaju, nazivajuci ove ljude nametljivcima, da su i oni zapravo oni koji namecu nesto svoje. Trebamo krenut od svoje avlije i pustit ljude da rade sta hoce i budu ono sto jesu (pod uslovim da nikoga ne vrijedjaju time) i ne jesti puno govana.
E da je do mene ja bih ovu fasisticku SDA omladinu zabranio. Pustite pedere na miru. Nije im lako
Mladi muslimani najbolje dudlaju.
STOP PARADI Zašto činite razvrat koji niko prije vas na svijetu nije učinio? Vi sa strašću prilazite muškarcima, umjesto ženama. Ta vi ste narod koji sve granice zla prelazi!“ U komentaru ovog ajeta stoji da se učenjaci slažu da je homoseksulizam zabranjen, te da je Lutov narod uništen jer je činio taj grijeh i jer je uživao u tome. Najzanimljiviji dio komentara jeste što, iako nisu svi učinili taj grijeh, uništen je čitav narod, jer je većina prešućivala taj gnusni čin!
@fbUser1558354578 Aisha je imala 9 godina.
Bogami ja nisam peder … imam 4 zene ….od toka jedna mi je tetisna ….a anajmladja ima 14 godina
Ovu fasisticku organizaciju pod hitno zabranit zakonom, previse su zaostali.
Je*em i vama mater
Dok u pola drzave djeca nemaju pravo da uce maternji jezik drzave - nama stranci organizuju gay paradu, jer valjda jos samo njihova prava nisu ispostovana u ovoj drzavi. Odlicno. Hvala Hadzija Konakovicu
Ovakvog pamfleta se ne bi postidila ni Goebbelsova propagandna mašinerija
a ko zove arape u BIH pod mantilom investora?? vješate turske zastave po bosni kao da neko u BIH mora turcima za nešto zahvaljen! mrš stoko
Najbolja analiza i tekst o ovoj temi. Čestitam.
@NoOne1 Cestitke za sirenje mrznje I homofobije. Cestitke za promovisanje istih onih stavova koji jednoj skupini ljudi oduzima osnovna ljudska prava za dostojantven zivot i drustveno prihvacanje. Cestitke za, jos jednom, dokazivanje kako je shvatiti mnogo teze nego osuditi.