Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi sjedača, oni su izjavili da treba popraviti prugu. Pa to znaju djeca u predškolskom uzrastu. Hoćete da nastavite sjediti do smrti, a da neko drugi napravi prugu, jao kako ste pametni, bravo.
Sta kazu poslodavci,nema radnika,sad bi ko placali malo bolje,cak i staz uplacivali,pa vi ste licno i otjerali ljude u Njemacku,sta ste mislili da radimo 40g,za minimalnu penziju i bez stana koji nismo u stanju kupiti,a vi po 10 kuca i auta,nema vise,a bice i gore.
Ko je ovo udruženje robovlasnika poznavao ni vozom i kad proradi necemu se milina biti voziti. Oni brinu samo za svoj profit i svoj djep.
Kao osoba koja dugo čita o Jablanici a ovaj vikend je imala priliku otići i pomoći, situacija je mnogo gora od slika. Jasno je meni neće svijet stati i mora se nastaviti poslovati, putovati ali ljudi dragi dajte malo empatije. Sumnjam da bi svakako normalan insan imao snage svaki dan voziti i normalno proći pored takvih ruševina i tuge naroda. Budite ljudi.
Sta je sa parama koje se izdvajaju od plata za zemljotrese,poplave i ostale elementarne nepogode,Bogami je u bivsoj drzavi Skoplje koje je bilo sravnjeno sa zemljom obnovljeno u pravi moderan grad,Banja Luka isto.Ovdje poplava napravi stetu i odmah se u pomoc zove cijeli svijet
Zato što ovo više nije država, nego firma