Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti "sud" je ove godine potpisao 5 rješenja o zabrani prilaska bez da je tražio nekakve dokaze, a ovoj siriotici je to odbio jer su u sprezi sa kriminalcima. Sve ostalo su šuplje priče i zamazivanje očiju javnosti.
Ja razumijem da sudije kažu da se ne može neko (sutkinja) osuditi prije nego se pregledaju dokazi jer možda jeste kriva a možda nije. Ali gdje su ovakve izjave sudija bile u drugim slučajevima ranije kad se nije radilo o sudijama?
Treba vas sve skinuti sa budžeta neka vas podzemlje plaća
Ma sta ce takozvani Sud i sudije citav apart je kriminalizovan rade sta hoce ustvari sta im politika kaze u ovom slucaju su sda puleni koji su kon trolisani od strane naseg respirator hadzije
Sav sam se najezio.
DA BOGDOM ZNATE TAKO UCTIVO NAPISAT I REAGOVAT KADA JE DRUGA STRANA U POSTUPKU POLITIČKI PROGONJENA SA SKORO NIKAKVIM DOKAZIMA, PONEKAD ČAK I OSUDJENA ILI PAK OSLOBODJENA ZA DOKAZANI KRIMINAL....
Eto jadnica. Sad cemo da je postujemo. Cc narusiti cemo je integritet. A ona saucesnik u ubistvu. Zna se sta serijat kaze za onoga ko nesavjesno sudi
Treba i udruzenje sudija malo protresti, oni su tu u sluzbi pravde i naroda a ne u sluzbi pokrivanja svojih kriminalnih ortaka.
Radi sudstva i policije i jest nam ovakva država puna kriminala
pa lad pocnete raditi kako treba onda ce vas pozitivno spominjati u medijima a do tada nema potrebe da se oglasavate supljim obavjestenjima
sudije i tužioci su rak rana ovog društva. čast izuzetcima.
Udruženje hoštaplera...
Jadna sudinica nije znala o kakvom je monstrumu riječ. Pa dovoljno je da mu vidi sliku i da izrekne mjere zabrane. Ništa nas u ovoj Bosni nije upropastilo kao sudije, tužioci i policija. Da im dragi Allah džehenem omogući, svima koji svoj posao ne rade kako treba. Amin.
klošari korumoiranii...
Ako sam dobro shvatio izjave sudija prvo trebate dopustitit da vas prebiju ili ubiju pa onda morate to dokazati preko medicinske dokumentacije i tad imate pravo traziti zastitu od suda. Dobra vam ta zastita, svaka vam cast.
Samo se radnicka klasa ne drzi ovako odbrambeno prema svojima... Nemoj ma policiju, nemoj na sudiju, nemoj na politicara, je*i obicne.
Lopovčine.
Kako kriminalci sudije brane kriminalce sudije. Mamu vam lopovsku. Sve vas treba smije it i pozatvarat.