Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato da on to radi pored njihovih politikih predstavnika?
Ko ce te protjerati sa tvog praga drugo je sto se vi tamo ne vracate svojom voljom.
Veinski Zapad, na elu sa Amerikom, sve je uinio da podupre reim M. Dodika, ak ga i danas podrava na terenu iako ga verbalno osuuje. Ameri se slomie da aktueliziraju Rezoluciju o Srebrenici (zbog Rusije) ali na terenu i dalje puta da isti oni koji su stajali iza ratnih zloina i dalje kroje Sudbinu povratnicima po Mladievom receptu.
Nije do zloinaca. Do onih je koji su ih zatitili u jesenjoj ofanzivi 1995-e a i danas od nas trae da s takvima pravimo dogovore.
alosno
Tako je to kad su ostavili sjeme zla koje i danas funkcionise.
to mu ne piu da nae gdje je Mahmuljin pobjegao, da se vrati na izvravanje kazne?
kme kme
Zato ne piu SDP-u koji je "osvojio" glasove Bonjaka iz Sarajeva,Tuzle?
Pravi ispravan potez.
ooooo boe pa dokle vise svaki dan kmee za nesto treva ovo sto prije razvaliti sve
Uzimaju li ovi kad predah od kmechanja? Zaustavite ih vi.
Dogodine. Polahko.
Doe vrijeme kada emo vratiti svaki oteti pedalj zemlje