Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji kreten moraš biti da onu bolest podržavaš...
Satanizam i bolesno drustvo koje se namece*, napredovalo?
Neka si uputila video poruku boli te kur@c
Bravo Bosno! :)
Nemačku okupirala liberalna Močvara i širi svoju ideologiju. Toliko problema svuda a ova se javlja po pitanju LGBT, a sledeće je verovatno klimatske promene. Idioti će sjebati EU skroz.
Toliko je napredovala u pravima gej bolesnika i trandža da je uz pomoć prodanih medija fašistički svim ostalim osobama ugušeno svako pravo na mišljenje koje su se protivi paradi.
Zasto bolesnika? I toliko se o toj paradi pricalo da ce biti nekakav razvrat i nemoral, na kraju ljudi prosetali, otpjevali par sevdalinki, proveselili se i kud koji mili moji. Kako je ta parada tebe tacno ugrozila?
manki, ta parada kao parada nije razvrat, normalizacija reproduktivnih ćorsokaka koju ta parada predstavlja je razvrat. Ne želim da mi bolesni lik koji misli da je žensko dijeli wc ili svlačionicu sa kćerkom niti želim da homoseksualci i transseksualci odgajaju djecu. Seksualna orijentacija je posljedica želje za razmnožavanjem, želja da se razmnožiš sa osobom sa kojom to biološki ne možeš je klasični darvinijski poremećaj iliti bolest.
Nema, baš smo napredovali k'o išta
Ako se lizete sa istim spolom bit cete isti ova..Pa izvolite.