Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnika mi je zao... ali gazda... bolje da ne pisem...
najviše mi žao reketaša, kako utjerati reket u ovim teškim vremenima?
@lance Ljudi dajte da organizujemo proteste mirne naravno i za nase reketase i zelenase, njima je mozda sad i najteze. Valjda u ovo vrijeme uzeti pare ili kamatu
pa jel mene neko ovdje zeza ? Ovaj voza panameru iz porta ćelavi Denis Džeko i lafo kuka ... a u kaficu mu rade djeca iz srednje skole i jedno prijavljeno... saberite se malo molim vas također sto neko dole ispod napisa, gledaj satro sve skupo na njima i dosli da prosvjeduju sram vas bilo!
Ekipa, dajte si minutu vremena i istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app na App Store ili preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao kad se sjetite ovog posta.
Kreteni glupi. Prvi smo u Evropi po broju zarazenih a debili kukaju sto ne mogu da rade duze. Taman u to vrijeme i pocnu guzve, popije se koja viska i gubi kontrola nad situacijom, idealno za sirenje virusa al eto njih boli k za to nego kukaju. Pustite im eto nek rade do kad hoce pa cemo svi u pm.
Pola vas neplacate osiguranje radnicima kakvi ugostitelji i muzicari bez vas se moze zivjeti niste bitni vidi te li da je pandemija situacija je ozbiljna zatvorite radnje ne sirite zarazu melhu rajom jos nesto protestujete nije vas stid narod nam umire
A zašto otpuštati radnike?Tražite od države besplatne testove svakih 7 dana i ako nisu radnici pozitivni nema potrebe za otpuštanjem.
čuj njemu promet tek počinje u 23 h, kakva tu bagra dolazi u ta doba?
@gooUser1583342429 Pa treca smjena. Ovamo na zapadu u fabrikama imas extra dodatak za nocnu, Kad je izjutra zavrsis onda ,navecer ponovo,i tako pet puta u sedmici,negdje sest,a ne samo petak na subotu i subotu na nedelju ko u Bosni. I kad to zavrsis NE NAUMPADA TI DA IDES WEEKENDOM NA PROVOD DO KASNO U NOC.
Nije mi jasno kako nema vlasnika vatre, metropolisa?! Pa oni su prije korone imali 400km platu prijavljeno dosad su mozda od gladi umrli...
Gazda Adil ,Bar Flay ,Barloti, Mohito nije vodu platio od rata.
Par Sarajevskih lokala i Bosnjo pjeni...kao da je bitnije tih par levata da ne dobije pomoc, nego onih kojih IMA VISE i kojima treba.Danas oni sutra si ti Bosnjo na tapetu! Podrzimo proteste i nezadovoljstvo, nemojte SRATT!
Ko ti radi samo porodica a ostalo i onako nisu ni prijavljeni svi na crno rade
Oj kafano muko... Čekam vas u redu na birou za nezaposlene. I molim 2 metra iza rastojanje, i maska za na glavata
Dođeš na protest da se zališ kako nemaš posla i novca u Dsquared majici, i air max tenama od 450 KM, logično. Više Dsquared, Armani, Gucci stvari nego na Milano fashion weeku, ima li kakav broj se šta donira
ODVRATNI KOMENTARI - Ovdje nije izašao da protestvuje neko iz zafrkancije nego jer mu je istinska nužda. Lopovi koji su se nakrali i imaju svega sigurno nisu tu nego su se opet snašli.
Treba zapjevati onu legendarnu od Black SABBATH:- ... if you listen to fools.... ..... THE MOB RULES!!
Ugostitelji i Muzičari vrijeme je da pljunete u šake i uhvatite se motike.
@KARABALABAN za svadbu po nekolko hiljada maraka,a državi i narodu,ćuna od komarca na gradjevinu pa da vidite kako je po ovom zvizdanu zaradit,muzičari moji
Ima kod mene u Srebreniku ce za nekih 7 dana krenuti kopanje krompira.Imam 83 dunuma posijanog krompira, ako ste zainteresovani i ako kazete da nema posla....eto dodjite u Srebrenik do mene placam po dogovoru + prevoz, smjestaj i jedan topli obrok dnevno.
@Salt City TZ Ima ona stara izreka:" hoce hljeba bez motike", ali naveliko. Bolje ti je probaj kod migranata.