Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek se komsic izjasnio kao austrijanac i ode da pojaca
Civilizirane nacije ne žele da budu plaćene ubojice ili da rizikuju svoju glavu zbog interesa bogatih ljudi. Samo fukara može da se odluči na ovaj korak jer je dobro plaćeno. Ovi što dobrovoljno ulaze u rat imaju mentalnih problema. Nema drugog objašnjenja.
Ponudi te dobre plate Bošnjacima,valja li smo vam kad je trebalo ginuti po Alpama
Ima se tu još štošta za navesti, jer gledaju se imena kada se uzimaju doktoru u službu iako imaju austrijsko državljanstvo. Ima doktora na birou u Becu, imaju državljanstvo, a imena i prezimena su strana. Druga stvar, krije se još mnogo štošta, nisu im vojnici uopšte do te mjere obrazovani u kojoj oni to predstave.A o čuvanju ambasada da ne govorim... kompletno neprofesionlano ponašanje, suradnja sa policijom i koordinacija istih ne donosi već godinama ništa.
Nije problem, turska je rekla jos prije 8 godina da ce nadomjestiti sa svojim ljudima one nacije koje ne mogu vise u EUFOR. Ionako je trenutno Turska najbrojnija u Butmiru poslije austrije, sa jos 4 lot kuce.