Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policajac - dealer! Izbaciti iz službe, primjeniti trostruku zaprijećenu kaznu za primjer drugima.
Da si krao na tenderima ne bi nikad bio uhapsen ili da radis u opcini u urbanistickoj sluzbi...kao gradjevinski inspektor. Pogresnu djelatnost si izabrao za kriminal.
i pemziju sto je uplatio do sad oduzeti mu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Provjeriti svima porijeklo imovine, donio u sarajevo gaće na štapu. Kako da ima skupocijeno auto, kuću, vikendicu, djeci kupi auta i još se dobro živi.
pustite covjeka na miru
Ja mislim da policajci za vrijeme obuke nauce toliko toga o drogama i svercu, da im je prosto logicno da i oni to rade. Nista ne radis, a lova do krova. Niko ne sumnja na tebe, znas dokle su dosli sa istragom i slicno.. ali eto sad se Policija previse ufurala pa prvo njih kontroliraju .
Sramotno, ali to što je uhapšen pokazuje da ipak djeluje unutrašnja kontrola.
pa mnogi od njih koriste to stzo su policajci da se bave kriminalnim radnjama a na kraju krajeva to su najgori ljudi koji rade u policiji
Kriminalci nemaju naciju, realno, pa se onda fokusirajmo na to da je ovdje u pitanju lopov i da u novembru treba glasati protiv lopova, svih boja
Idealna kombinacija, uniforma a gepek pun. Transporta od tačke A do tačke B za siču :), čudim se ja njemu ;)
Ne vjerujem,to su ciste lazi 🤗
I kažu vjerujte u policiju i pravosuđe 🙄
Ovaj hoce da je u policajac i mafijas
Vala uz njegovu plaću pored koje se samo može plakat ja mu Halalim neka je snašao se jest da nije po zakonu.
Neki se bolje snašli nego ovi iz dijaspore a kako ???
Bio je onaj sto je radio sa automafijom, sad ovaj sa dilerima, cudni neki miliconeri
Sto se navadila milicija drogu da prodaje
Jbt gdje mi zivimo????
Ima ih pun mup ovakvih. Njima treba po 40 godina i dobro da pomodre. Smeće od ljudi. Brukaju uniformu