Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar očito u pravu, Tadić šuplja ti djecija priča... Pardon, svjedok ti je bona supalj kao i tvoja sposobnost
jadan Mektic.od onog budale Dzevada fasifikovane diplome pa do ovog idiota sa krivotvorenim dokumentima...ni jedna ga budala nije zaobisla
E moj Josipe al te iskorištiše kao pijuna u šahovskoj igri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Josipe, postat ces simbol majorizacije i dobit ces ulicu u Mostaru....hajd sad u Zenicu...
Evo kako je uhapšeni oslobavljavao kralja korupcije i laži Dragana Čovića: "Poštovana naša korumpiranosti ". Molim javnsot da uzoritog Dragana svi tako oslovaljavaju . Nisu ga ušutkali metkom neg SIPOM , pa i SIPU da oslovljavate sa METAK. Dragan Čović je očito jednim metkom eliminisao dvije mete a plan je predviđao da se istim odstrijele i BAkir, Mektić i Perica Simić ! http://ba.n1info.com/a72605/Vijesti/Vijesti/Josip-Simic-Jedini-nacin-da-me-usutkaju-je-metak.html
FER I POSTENU istragu sprovodi upravo ona ista ostecena institucija ciji su dokumenti falsifikovani... To jos ima samo u sjevernoj Koreji i Turskoj....
Treba malo vise paznje posvetiti ovom problemu i procesuirati zloupotrebe sluzbenih dokumenata, krivotvorenje i iskrivljivanje istine, a iz tazloga sto su na ovaj nacin pojedini nevini ljudi stradali. Nadam se da ce drustvo shvatiit tezinu koju nosi krivotvorenje dokumenata i njihova zloupotreba. Ovom novinaru ukoliko je to ucinio zelim da sto vecu kaznu zatvora dobije.
Samo ga u Zenicu u KPZ da se malo dozove
Opasan tip kad je mogo toliko dokumenata krivotvoriti o prisluskivanju i rusenju mosta. Vrijeme ce pokazati samo da ne nestane preko noci.
na faci vidis da je retardiran
Mektica za predsjednika. Bakira za portira
Gad,ko i sef mu kralj ciril covic
gospodja se osramotila do krajnjih granica. Ali ne bere brigu, opcepoznato je da kod nas sramota,sposobnost I druge ljudske kvalitete ne.prolaze, a prolaze one ljigave, odvratne. Medjutim, karma I Bog sve vrate
Šimić ne može biti osuđen jer je registrovani duševni bolesnik od sumanutog poremećaja paranoje (dobija sumanute paranoje da ga neko želi smaknuti) i zato je i pogodna meta za obračun sa nepoželjnim elementima u politici. Za nadati se da će nadležne psihijatrijske i vjerske ustanove u sudejstvu pomoći ovom mladiću da ozdravi, a njegove nalogodavce gospodin Mektić uhapsi.
Puna nam je država raznoraznih tipova u institucijama koji rade protiv nje i njenih građana koji ih finansiraju i obezbjeđuju lagodan život, to treba po kratkom postupku inače će se i dalje kotiti.
Pa ovo je blistavije od Mohaćke bitke. Turska, Turska!
TURSKAAAAAAAA GUZI CROATEEEEEE KIKSEREEEEEEEE INVALIIIIDDDDDDDDEEEEEEEE 🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇧🇦🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇧🇦🇹🇷
Nisu oni nikakvi croate, oni su srbi koji su odbacili pravoslavlje i prihvatili katokicizam.
Srbi katoličke vjeroispovjesti gube od Turske 1:0. Mali ste vi Srbi katoličke vjeroispovjesti da bi ste se nosili sa ovakom velesilom.