Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kretena braco moja mila 😁😁😁😁
CUJ DEDO OD 70 GODINA MU PRIJETI? STA JE, ZAJEBAO DEDE I BABE I SAD KAD SU OVI SKONTALI DA SU GLASALI ZAPRAVO ZA UZP-ovce I UZP, POPIZDILI?
Pravi delegat 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rodjen 1953 god. Da je neko mladji rekao bih hajd ok mladost ludost al sto je ovaj vrisnuo pod stare dane.
Pa zajebali ga, glasao za njih, namagarcili ga i sad deda skontao da mu je glas otisao HDZ-u. Nesto slicno kao oni magarci u Mostaru za Cavar ili oni magarci izvan BIH za Mijatovica.
Pa dobice po dupetu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce se i konjakovic oglasiti da i njemu prijete pakuju
Jao on je toliko bitan u pic. materinu, eto kad je forto u pitanju odmah se sazna ko je ko prijeti hahah, bas dobar scenario
Da je prijetio bilo kome drugom a ne političaru ovo ne bi bila vijest nigdje.E ovo je rak rana našeg društva da za običnog građanina nema pravde,niti pravne države a za političare ima i tad se svi angažuju jer pobogu svi stranački nedodirljivi mogu da rade šta hoće I za njih nema zakona,a svi ostali podliježu kaznama.Prijete porodici Memić,Dragičević,i svim ostalim obespravljenim građanima svaki dan pa nigdje ne piše da je neko sakcionisan za to,bruka I sramota...
Nisi dao Lovu za glas. A ni hediju nisi donio. Jbg ljudi su cudni
Forto je majmun. On, konjakovic, niksic, becirovic, kasumovic i slicni uništavaju Bosnu
Je li i ovaj počeo kao Vučić?
Koji mu je nick na Klixu, zna li se?
U A. AMBASADI SLAVLJE - NJIHOV SCENARIO DA OBEZGLAVE BOŠNJAKE POTPUNO JE REALIZOVAN. KVISLINGŠKE 8-ORKE I 11-ORKE OBAVILE POSAO SAVRŠENO: HRVATIMA U F BIH I DODIKU NA NIVOU BIH OBEZBIJEDILI APSOLUTNU DOMINACIJU. PROCES PALESTINIZACIJE BOŠNJAKA JE SADA IREVIRZIBILAN.
Uspješno dovršen projekat koji je započeo naš vođa Bakir kad je četvrto mjesto dao Dodiku.
Možda je ranjavan u ratu, pa bude oslobođen?
Čuj glupavih polucajaca: 'privremeno' oduzeta automatska puška i to 'uz potvrdu'. Ko biva, vratiće mu oružje koje po zakonu smije imati samo vojska.
Da nije onaj SDA fanatik "enoje Sebija,Sebija,Sebija...Bakire,Bakire,Bakire..." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Da ga je stitila neka stranka, nikada ne bi nasli ko je poslao pismo.
Znate onu "lopov misli da su svi oko njega lopovi" pa tako i ovi što su lijepili plakate ovoj izdajničkoj osmorci misle, da svi koji imaju svoje drugačije stavove od ovih njihovih izdajnika raspale da pišu sda bot,bot ovakav ,bot onakav,koji ste glupani,evo ja pišem što pišem jer volim svoj bošnjački narod i nadam se sutra bošnjačku državu,pa kolka got bila.
Dakle u prvom krugu je potrebno 11.od 17. U svakom drugom se spussta broj glasova dok nedodje do potrebnana. 4.sto je po HDZui ..Smidtu dovoljno za prolaz izglasavnja Federalne vlade institucija presdsjednika i svakog zakona. ...dakle Smidtov zakon manjinskim omogucava da vladju nad vecinom to su Trojaneri i Amabasodari dogovorili
Sila, moć, ŠVRAKINO