Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O hapsenju policajaca iz Sa se suti, ali carsija prica da su ukrali radar i na osnovu njega reketarili one koji su brze vozili, a da su cak i jedan kamion kupili te ga rentali privatniku uz garanciju da nece biti zaustavljan i kaznjavan. Postavlja se pitanje kako niko nije istrazio nestnak radara iz policije. Nema vise organizovanog kriminala, vec se organizuju oni koji nas trebaju stititi od istog.
@Formula Ima samo organizovane policije a ne kriminala jer se policija poistovjetila s kriminalom.
Ni jabuku ne uzimati ni od koga,možda neko snima. Bez političke zaštite, i jabuka se na sudu može protumačiti kao da je zlatna.
pa eto vam lidera stranaka, eto vam svih parlametana i pm, samo udjete i pohapsite a onda pretresete sve prostorije nacice te more adekvatnih dokaza. Ali vi niste navikli da radite, hocete da vam narod postavi svoja ledja i da prijavljuje, pa sutra da strahuje za svoju porodicu?
Samo hapsi bandite
Sigurno je zaposlen javnim konkursom i izabran kao najbolji kandidat medju stotinama drugih ,al u kur.u to nema u SDA SBB HDZ ASDA govna korumpirana
Nije krađa nego primanje dara🤣🤣🤣
Šta očekivati kad su im male plate. Ne samo u GP nego i drugim državnim službama.
Nije MITO nego DAR
Koliko se je samo taj morao nauzimati, pa da ga uhite...?
Pustite ga ako boga znateTamam iskopo za bazen, pločice naručio---majstore........
ma nije moguce😆ja mislio uhapsili ga sto nije htjeo da primi dar,😆
I mali koji policajac da ne uzima.Svaki vozi bijesno auto,stan ,kuca,od plate? Ma bjazzi.
Opet napad na Šefikovu raju.
Dragi Bosnjaci, prije izbora sjetite se da je dolaskom nove vlade KS stopiran projekat pomoc IT sektoru koji je finansirao skolarine stotinama studenata UNSA. Naime, ministarstvo jos nije isplatilo ni skolarine za prethodnu godinu tako da fakulteti ne zele ni razgovarati o novim stipendiranjima te su studenti primorani usred pandemije i otkaza njihovim roditeljima finansirati ogromne cifre skolarina. Hvala SDA
Neko je napravio dibalans na nivou države , plate nedovoljne za život i ovih u administraciji što vodi kolapsu . Odgovorne treba identifikovati i vratiti od njih novac u državnu blagajnu. Javšluk stiže na naplatu .
Slaba placa,nije on kriv sto se mora popraviti.Ima kredite,nova limuzina.