Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli to vozac crvenog kombija
Zar ovaj zdepasti ratni zlocinac ima sofera. Pa on je sofer bio u ratu. Sofer crvenog kombija.
Isti dodik na slici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki funkcioner ima vozaca.Svasta
Koliko smo mi propali govori podatak da i ovo prase ima šofera e šofera. Bože sačuvaj
Jbt ovdje ovakav kloc ima vozača...zato su puni autobusi za Minken! Jednosmijerna. Uskoro se više ni vozači autobusa neće vraćati.
Ode ti šofer krme....
ovo je onaj što hoće da u Vijećnici slavi nekakav dan svoje genocidne tvorevine
Druze, protiv sam svakoga ko je ubijao civile, ali kad spominjes vijecnicu kao neki simbol grada, meni je to malo ponizavajuce, da bosnjaci nemaju nekih svojih domacih simbola, nego se slijepo prihvataju onih koji drugi narodi naprave. Prodavanje jeftino.
E eto ti drzave kad,,OVO,,ima vozača
Vidiš mu na faci da je bolesna seljačina, genocidna.
srbi su ubijali neduzne muslimane
e cuj vozac...sta je mogao vizac uraditi bez odobrenja i pomoci Stevadnica
Kad će gazdu 'apsiti?
I ovakva chetnicina se vozi u ovako skupom autu i uz to ima i vozaca koji je i chetnik i kriminlac. A sve to o trosku drzave. Umjesto da intelektualci, novinari, mediji dolaze sa idejama, sa prijedlozima kako da se takvom divljem i bahatom ponasanju stane u kraj, mi to samo promatramo, gledamo i bjezimo od odgovornosti i cekamo da nam neko drugi dodje i rijesi ovakve slucajeve
Jašarević milan Ko li mu je baku sprpio pa jašarević
Fino fino, izgleda da se predaja novca obavljala u prostorijama te stranke. A kazu da je i ovaj Stevandic zajedno sa Boskom Vuksanom tukao ljude u crvenom kombiju.
pogrebna kola ga kola vozila jos danas...
Peppa Pig u akciji