Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu se dovesti u direktnu vezu, a uhapseni. Interesantno.
Pa klasika
Nesić i ćete koji kontrolišu SIPU koriste ovaj slučaj da idu na lov na islamskim učenjacima i elitom. Inace nema smisla da očigledno svjesno hapse nevine ljude a unaprijed znaju da se nemogu dovesti uvezi sa napadom.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cuj ne mogu biti dovedeni direktni u vezu sa ubicom? Sto mu onda ne uhapsiste mater, oca, ucitelja, dostavljaca pice...
Zar nema vise kampova za obuku Rusa terorista
Sve Farsa.za sire narodne mase.Ovaj cin djeteteta se zlorabi. koristi za politiku.Ovo je etiketirannhe Muslimana Bosnjjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba dovesti Jevreje u BiH da budu na čelu policije i vojske, vidio bi onda gdje bi ovakvi bili
Nema direktne veze!? Ovo naše tužilaštvo odavno nije u "vinklu"! Uhapsite ljude,objavite njihova imena,stavite im mete na ledža a na kraju će se ispostaviti da nemate nikakvih dokaza.
Samo Guantanamo, bez sudjenja.
normalno da ne mogu naci direktni dokazi, kad ih nema. Ko god poznaje makar 1 od njih zna o kakvim se ljudinama radi, pogotovo nas dr. Hakija. Ali bosnjo ni a ni b odmah poceo paljbu po njima, zasto srbi svoje dokazane zlocince brane, a mi nasu ucene i osobe za primjer odmah blatimo
ne znam ko je se vise obradovao o njihovom hapsenju, bosnje ili istocne komsijee
Ko će sada biti predsjednik pčelara ?
sramite se sve i do jednog, hapsite ljude koji nikad nemaju ni prekrsaj jedan jedini, dno dna drzava
u ovoj drzavi se moze hapsiti izgleda bilo ko kad se nekome izgleda cefne. da nisu ovi postojali, bile bi neke efendije iz dzamija. da nije efendija, onda "obicni" muslimani sa ulice
Ima li maloljetnik roditelje i da li su oni uhapseni?
Ovo postaje smiješno. Od ovog nema ništa. Treba ograničiti online djelovanje tih grupa i oporezivati iste a ne krpiti posljedice.
Ovi pohapšeni su sve samo ne nevini. Vi iz drugih gradova ne poznajete te ljude, tekod a ne bi trebali ni komentarisati.
Ja ih poznajem i znam da su nevini. Čak znam i da mali nije ni poznavao većinu njih.
Dopustili ljudima iz drugi zemalja da nam uzimaju mjeru i vode svoju politiku i agende preko nasi ledja. Hodze su nam slabe. Trebaju nam bolje hodze, bosanske hodze ,a ne arapske i za to treba imati pameti, mudrosti i intelekt. Jedna je zemlja. Religija na hiljade ,a zemlja nam je jedna.
inteligencija bije iz tebe
Uđe dijete u školu u Srbiji i ubije 9 drugih učenika,ide na psihijatrijsko vještačenje, roditelji se saslušavaju. Ide budala ulicom u Srbiji i ubija sve redom,ide pritvor i saslušanje.Dječak u BiH ubije policajca nožem,drugog rani, proglase ga teroristom i pohapse one sa bradom?!
Ljudi nemaju veze s slučajem niti bilo ko od njih poznaje maloljetnika. Upravo sam negdje našao da je ubica pratio stranicu "Nahr al-Bosnah" koja simpatiše ISIL i proglašava nevjernicima sve ove ljude koji su uhapšeni i osumnjičeni što je skroz kontradiktorno.
Nekome smeta skola Kur'ana u Bosanskoj Krupi. Pa koriste priliku da ovo povezu.