Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Studentice u Sarajevu velicaju ratne zlocince I negiraju javno genocid sto je kaznjivo po zakonu a RS Milicija hapsi covjeka koji protestuje mirnim putem zbog glasne muzike na dan kada majke sahranjuju svoju djecu. Ima li ovo negdje u svijetu? Policijo I tuzilastvo iz KS I FBIH naucite nesto korisno od Srba. Hapsi negatore genocida pod HITNO!
Zasto mup RS ne hapse Aleksara markovica iz prjedora koji javno pjeva o klanju i ubijanju. To je poziv na terrorizam.
A da je mup Kantona SA uhapsio studentice koje velicaju zlocince bilo bi kukumakanja.Vise mi nije do BiH u kojoj moram zivjeti sa ovim spodobama zlocinacke krvi,s njima nam nema napretka,ko god ih se rijesi bolje zivi
Haram im bilo .. ove suze na licu ovog djeteta ...
Interesntno da se dva dana priča o ovome, a nigdje se ne može naći šta je napisao ?
Na tvom mjestu ja bi spakovao kofere i van. Vidio si koliko je bosnjacima bitna srebrenica, nemas tu sta vise traziti.
Trojka ce u narednom periodu da nauci zivotnu lekciju , poslije toga nece biti isti :)
Kao ljude maltretiraju::: STRASNO! iste metode maltretiranja ljudi rade u Izraelu... RS se ugledo.... A nasi polticari ko ovce....
Srebrenica mora imati poseban statut u BIH,gdje ne važe pravila eresa,da ne može MUP raditi šta on hoće,nešto kao Brčko!!
Dobio upozorenje pred isključenje !😂🤣😂🤣😂🤣👍
Zasto nema brze reakcije nadleznih drzavnih sluzbi.
Uzas. Umjesto da bude procesuirana bagra koja na dan velike sahrane odrzava koncert, privodi se covjek koji ukazuje na necivilizacijski cin.
MIRSADE GIGANTE ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Konaković je ranije demonstrirao svoju bliskost sa Marfijem tako što bi pred liderima drugih stranaka nazvao Marfija i stavio im do znanja da kod Marfija ima prolaza kad god poželi. Žašto Konak nije sada nazvao Marfija, kad su posječena 2 stuba Dejtona (Ust. sud i V. predsavnik)? Vjerovatno ga je i nazvao ali je ovog puta dobio šuft kartu. Glupko tek sad shvata da je Marfi revnosan samo onda kad radi protiv Bošnjaka i SDA. Ali kad treba nešto protiv sh aktera - tu je Marfi gluh.
KONAKOVIĆ: "Dodik je opasan po sebe i po ljude u RS." KOJA IDIOTSKA IZJAVA. DODIK NITI GAZI SEBE NITI SRBE, ON GAZI BIH INSTITUCIJE I BOŠNJAKE KAO CJELINU. Ovo je nesuvisla izjava čovjeka koji hrani Dodika i namiče mu pare po EU, a za uzvrat Dodik im se p.ša po glavi. Ali ne možeš ti kod gliste tražiti kičmu.
Ovo dozvoljava te?? Sramite se bosanski političari sve vam po spisku ja eto. U svojoj drzavi si stranac i to niko ne zeli da primjeti. Sramotno
Trojkaši su prije heftu i formalno postali dio UZP-a. Pokušali su u gluho doba noći na prevaru Poglavniku dati Vukoju, kako bi mu širom otvorili vrata za da u kooperaciji sa Dodikom i nekim stranim faktorima lagodno krenuli u secesiju i razvaljivanje države. Jutrošnja Marfijeva pohvala te sinoćne sjednice (usvajanja nekoliko energetskih po nas štetnih zakona) govori u čijoj je režiji ova podvala.