Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od njih pet nezavisnih barem tri su nakon raskola sa sda osamostalili dotad su podrzavali i aktivno ucestvovali u svemu onom sto sda danas radi
bolje ikad neko nikad....bake izgleda nikad pameti nece doci....
Sve je krenulo nisbrdo od zadnjeg Kongresa SDA kada je Zukic dopisivao sebi glasove i ostalim nesposobnim, a podobnim kadrovima. Njihova nesposobnost je kostala SDA, a najgori medju njima bez konkurencije su Amir Zukic i Asim Sarajlic.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno nemam nista protiv ovih ljudi, al ovo su samo novi kadrovi da Evropu da ucvrsti svoju poziciju u BIH, s obzirom da nemaju vise "zeca u sesiru" sto se tice ove vlasti... I ponavljam po 1000 put kantoni, 3 predsjednika, milion ministarstava, javni dug raste , daBogda se ovi svi nezavisni izmijenjali na vrhu vlasti, al dok se ovo navedeno ne promijeni tesko da nam moze biti bolje...
Od ovih cigana mi romi ne dolazimo do izrazaja
Nezavisni gradonacelnici je dobra ideja... al imaju problem sto svoju politiku nemogu sprovesti u djelo jer nemaju bazu iza sebe...
A sto niste zvali i Ljubu Grlica... (Hasan Ajkunic- Bugojno)
CLAN PRESJEDNISTVA DRZAVE IZ SRPSKOG NARODA JE NEPRIJATELJ BIH:: :TIP SE NE STIDI TO I JAVNO DA PRIZNA::: DRZAVNI TUZILAC MORA POKRENUTI SUDSKI POSTUPAK PROTIV OVOG ULJEUA:::
ULJEZA
@kemol61 "Typos" su pravi "pain in the ass", ali osjetim tvoj gnjev u kucanju ti si pravi Keyboard warrior! xD
Niti jednog nezavisnog nacelnika ili gradonacelnika koji nije Bosnjak. Kako zanimljivo. Izgleda da je u genocidnoj tvorevini i zapadnoj Hercegovini sve u najboljem redu.
Odlicno, narocito bitno je sto se sastanak desio pod pokroviteljstvom EU
http://ba.n1info.com/a135436/Vijesti/Vijesti/N1-na-1-sa-Francisom-Boyleom.html
Pa pretražite Klix nema nigdje ni jednog posta da vas optužuju za kriminal i korupciju. NEćete u partiju, onda ĆUPRIJA, jer dobar čovjek najviše doprinosi pobjedi zla i korupcije NE ĆINEĆI NIŠTA ! A ko je zlo i korupcija pročitajte i na Klixu !
Gledaj Amara Babića iz Visokog, zamoto se da ga ljudi ne bi na ulici zamijenili za muško. On, Dušmanka Majkić i Željko Cvijanović će napraviti koaliciju na državnom nivou, bit će najjača XD
Koliko sam pratio u medijima, Amra Babić je vrlo prijatna i pametna žena, sa jasnom vizijom budućnosti i bez ikakvih nacionalnih i drugih predrasuda i naravno da će kao takva smetati prosječnom balkanskom handrljopanu.
MA MOZEMO PRAVITI STA HOCEMO I STRANKE I NEZAVISNE KANDIDATE I GRADJANSKE GRUPACIJE ITD ALI DOKLE GOD SU NA VLASTI CETNICKE VOJVODE I OZIVLJAVAJU DRAZU CETNIKA DZABE SVE . NIJE KRIV NI SDA NI SDP NI SBB NI DF ITD NEGO VOJVODE CETNICKE . SPAS JE SAMO KO HRVATSKA NAPRAVITI OLUJU DRUGOG IZLAZA SA CETNICIMA
@ba33 500 GODINA SU VASE SMRDULJICE PLCALE GUZOVIMA MIRRRR DJIKANEEE MIRRRRR
@ba33 500 GODINA NIJE MALO SMRADU JEDAN 500 GODINA NISTE ZENSKA VIDILI HAHAHAHAHA ZACEPI DJIKANE USRANE GUZICE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Види, види. Ова Амра носи Burbarry махраму. Има се, може се...
Burberry 10 maraka; uvozni iz Kine!
I ova zamotana hoce u politiku. Pa zna li ona da u islamu zena nema nista pravo, a pogotovo baviti se politikom.
Ovi su i dalje SDA-ovi nacelnici. Svi oni sto su izasli iz SDA nisu izasli jer su se usprotivili njihovom kriminalu i uništavanju države nego jer njih nije bilo u tom talu. Oni i dalje vjeruju da je SDA prava stranka, zasnovana na pravim idejama, samo da je vode "krivi" ljudi. Slušajte ih malo sviju i čut ćete. Nema nama napretka sa ovakvima nažalost.
Ako si za demokraciju, valjda podrzavas pravo svih etnickih skupina u BiH, da imaju svoje zastupinke u politici drzave? Medjutim, ovdje je demokracija postala sinonim urusavanja drzave. Isto vazi i za ideoloski-obojene politicare; tj. Niko ne brani komunistima da obnove svoju partiju, i u DEMOKRATSKIM okvirima, predstavljaju svoje politicke ciljeve, i interese svojih glasaca.
Ovdje fali Efendic...