Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opa.... Bravo
Samo satirati fasiste!!!
Nenad Stevandic,krme zlocinacko
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NIJE BIO OFSAJD PROTIV NIGERIJE
Skakanje između žrtve i krvoloka. Kako zatreba. Srpska politika bez kompasa.
sad smo ih baaaa zavadili pa cemo ih zaćas baaaa razvalit. koji botovi
Nakaze genocidne....
Sad ce namjerno odgodit izbore, a SNSD satro glumi da ne zele odgadjanje, jer znaju da su donji kako god. A prosjecna ovca se lozi, aplaudira, :))
@bambaklat Znaci CIK je ovim pomogao SNSD'u
Koji debilizam, ništa bolje i nemaju da ponude biračima. Kao i sve i jedna stranka u Bosni i Hercegovini. E neka ih je CIK kaznio
Opa... Bravo!
Sam spot je dno dna, .... Suvišno je bilo šta reći
kme kme kme hahahahahaaaahhaaa.Gicko prasic hahahaaa na aparatima hahahaha
Ti si isprdijo svoje
Joj bolesnika hahahaha
Hahaha stukoše rogove ovom kusavom jarcu
Sve dogovoreno i našteljeno. Da se bojkotuju izbori i napravi haos. Sada će lančane reakcije Čovića, Dodika, Nešića....
@gooUser1578994450 ma nije dogovoreno, ali ne bi bilo loše da se to desi. Ovo taveljanje više ne ide. Ili bos ili hadžija!
Hraknuti na krmka
Srbi na aparatima
Ono pravi šovinističke i fašističke video spotove u kome su Hrvat, Bošnjak i Albanac prikazani kao kakvi klošari, a Srbin kao ko biva neki baja koji lupa šakom od sto, a ostali se razbježe ko miševi, i hoće na izbore. Govedo...