Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjoooj premijer i karikature. Nadrealisti pravi
ljubi ga facko...
ma pravan jer nisu isplatiti niti su u stanju brojne budzetske stavke npr egzistencijalne nakndade borcima. Vlada je u raspradu, nemaju pojma sta da rade se pokrivaju ovim dojavama.
Vidi mu face i brkova, odakle on na poziciji najjaceg kantona to mi nikad nece biti jasno.
niko nije htio da prostane iz Nase stranke on je tek 12-13 kandidat bio koji je Prihvatio svi drugi odbili
Isti onaj SVIRE iz mumijevih :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E cuj Vlade rade sa deficitom i firme rade u Stecaju kao Hidrogradnja rasturaju prosto neznaju sta ce od para. Uzivajte narode kakav narod takva i vlada.
A zasto su u budzetu planirali pare koje nemaju, nije ponder smanjen ove godine, Mario je za ovog Ajnstajn!
"Bez obzira što su sve dojave lažne, moramo evakuisati sve ustanove. Ponavljam, ovaj od danas će biti uhapšen kao i što je onaj jučer i idemo dalje", dodao je." Savrseno je nemoc i nesposobnost vlasti sazeo u dvije recenice.
Rasporedite policiju preko noći da prati situaciju oko škola, pa neka onda dojavljuje ko hoće. Na ulaz škola postaviti metal detektore.
Da niste razbacivali pare kao naprimjer kad je cijela vlada besposlena otisla na vikend u Klagenfurt mozda bi bilo para malo vise.Ili da niste dijelili svima od koga ste mogli imati glasove,bilo bi para
Postaviti obezbjedjenje u skole sa detektorima na sve ulaze.Jeftinije je nego svaki dan raditi KDZ ,a i malo ucenike usput gledati sta donose sa sobom bilo bi i tu interesantnih predmeta i materija.I jos za svaki dan koji nema nastave radi ovog NADOKNADICE SE 5 DANA DODATNO SKOLE,SAMI BI SEBE OCINKARILI!
Sposobni stze svaka vam cast ahahahahah. Mini sin sedmi dan zaredom se vraca poslije prvog casa kuci.
Očito je da nešto ne funkcioniše. Stavili ste Uka za PREMIJERA, lik pojma nema, uči se na ovako bitnoj poziciji. A ministarstvo unutrašnjih poslova da ne govorim. Ne možemo mi očekivati da neko radi dobro svoj posao kad NE ZNA, nesposoban je, kako će raditi...
Uhapsili smo jučer jednog, uhapsićemo i ovog od danas. Mislim da dezavuišete javnost ovim objavama o navodnim hapšenjima, obzirom da nema niti jedne potvrde o tome osim šturih objava. U koliko se pokaže da širite neistine neko će morati krivično odgovarati.
niksic unistio federaciju a ovaj uk unistio kanton sarajevo. trojka je najgore sto nam se moglo desiti
ponder nema veze sa tim sto vi nista ne znate da radite. ni jedan od vas nije kilo hljeba u zivotu zaradio
Udarili prvo na egzistenciju boraca, bošnjački izdajnici.
Ovo kao da je neko rekaohajde da nadrealiste primjenimo u javnosti :D
Kona ukro pečat, Uk ukro budžet.
Uk stručnjak za sve "od budžeta do hapšenja". Pitanje je vremena kada će uzeti zasluge i za sunčano vrijeme u Sa. A dok premijer hvata "lažne dojave" kao superheroji iz filmova, Kalamujić brižno pazi da plate budu isplaćene na vrijeme, jer ipak, to je najmanje što možemo očekivati u kantonu gdje se budžet "pametno" troši dok nas deficit gleda ravno u oči!