Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba organizovati prosteste i svi pred sud! Pa dokle vise ovako smjesne kazne za teske zlocine. Onaj srbin pokrao preko 200 auta i dobio samo sest godina kazne. Ovaj maltretirao cijelu porodicu, krvnični ubio vlastitu zenu pred njenim roditeljima i sad mu kao "prevelika kazna"! Ovim se ohrabruju zlocini i sud je glavni krivac za to!!!
Zenu je ubio pred djetetom. Kakva god da je bila, ubio je majku svom djetetu. Pistoljem u potiljak.
Objesit kera...
Možda je samoodbrana. Upuco ju potiljak jer je bila agresivna
Realno je da ce dobiti od 16 do 20 godina. Ja osobno bi mu dao dozivotnu ali ne pita se mene nista...
Sad neka mu daju doživotnu!
U americi dobijes 200 godina plus dozivotnu
U nasem Tuzilastvu sve diletanti. Stalno proceduralne greske, povrede postupka... Radi li iko tamo a da ima diplomu.
Koliki šljam od advokata moraš biti da pristaneš da braniš ovo govno na idućem suđenju. A za sud nema potrebe da se išta piše.
jedinstvena prilika da se popravi odluka i da mu se da dozivotna ili smrtna kazna.. bem ti drzavu i ljude koji rade na bitnim pozicijama
Fuj
Znaci sudija nema pojma o svom poslu. Natherati je da vrati zarađene plate, oduzeti diplomu I nek se skoluje za sta drugo.
Pravosuđa nema i ovo podstiče ubice da ubijaju da nastave sa svojim nasilničkim rabotama. Igre bez granica
Ovakve ne traba dozivotno drzati u zatvoru..
Standardno ko u uvijek. Evo npr bijegonoga Sejfoviča iz KPZ. Ponovilo se suđenje još traje, a imaš snimljeno kako je pobjegao iz KPZ. Hahahahhahahaaaaaaaaaaaaa Ahahahhahahahahhahha...Hahahhahahhaha Hahahahhahajajajja
Pomilovanje ko bibe za Dan zahvalnosti
Pravnici sa diplomom iz Kiseljaka.