Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooooo mile vidi sta si pokreno....sto sam sebe covjek moze zahebat hehehehe
@mcobanovan7 prointer dobio ikonu na tenderu, regularno sve
Ljudi spremni počiniti GONICID, šta je njima ukrasti ikonu iz Ukrajine staru 300 godina i pokloniti Rusima...javno.
ja ne vidim da afera ista moze promjeniti
Sto je babi milo to joj se snilo
Samo nek ga interpol hapsi pa ispituje.Da vidimo sta ce sad slagat...
Naravno da mora odgovarati onaj koji dila ukradenu robu.
Haha sranje ionako glupog medija niti znaju koja je ikona, niti da im neka nedostaje, niti 15 dana vec nemaju pojma koja je to ikona ali eto kao da je mona liza , ovo je kada prosecna budala napravi novinski clanak uzme pare i vozdra
Hahaha gazi male srbe,gazi hahaha
Ako bude sreće
Prije mislim da su Lavrovu htjeli smjestit vise nego didiku
Lavrov mora također pasti.
Iz vasih usta,tj.novina u bozije usi.
"neko" je ovdje naštimao da se ovako frka napravi da se Rusija i srbe diskredituje....a niko ne priča o skandalu nedolasku 2 predsjednika što su ga ustvari trebali dočekati......cccccc...... :(
Nadam se da je Milokrad poljubio svoje popove, da dobije mutirani virus!
Oko te pravoslavne ikone galamu dizu samo ukrajinci koje placa Soros i bosanski tallibani u nadi da ce naskoditi pravoslavlju.
Ko je sa Rusima tikve sadio o glavu su mu se razbijale sto se je i Miloradu desilo
DODIKA treba prvo uhapsiti da odgovara za sav kriminal koji je uradio a ovo je vrh MEDZUNARODNI jos sa stvarima koje su zasticene .Interpol trba da radi svoj posao a SIPA da ga uhapsi.