Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulicu u kojoj je Ruska.i Srbijanska.ambasada u Sarajevu nazvati ULICA GENOCIDA U SREBRENICI. Pa kad im iz Srbije pišu neka pišu baš na tu adresu.
tamo đe ruska ulica Ukrainskog Krima
U vecini evropskih metropola ulice u kojima se nalazi teroristicka ambasada su preimenovane. Posta im stize na "Ukrajinskih heroja".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uh al' ga ubode ''TERORISTI NAGRADJUJU TERORISTE''.
Cijeli civilizirani svijet na jednoj strani i osuđuje agresiju na Ukrajinu,a ova sirovina dodjeljuje priznanja agresoru ito na neustavnim aktivnostima.Pa je li moguće da to svijet gleda i ništa ne preduzima.
Bravo,baš tako.
Triba mu je okacit osunecen cundas
Sa srbo-Rusima se može jedino metodama Jasenovca i HIMARSA. Metoda eliminacije i smanjenja problema u fizičkom smislu. Hrvati i Ukrajinci, a i Albanci rade sjajan posao.
Ordenovoga ikonom ukradenom!
U današnjem vaktu više vrijedi Tweet Ukrajinskog zvaničnika nego rezolucija Bundestaga. Bravo Miloradre samo tako i da se ne pokaješ.
Jebote koja cast ordena i govana!!!!
⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦⚜🇺🇦💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛💙💛
Neka je i vama došlo iz dupeta u glavu ko je ko na Balkanu!
Auuu mu face, Bog da prosti, kao da je na koku ili ds navucen.... hvala vama na rijecima, bit cemo zahvalniji na djelima, svi Vi sto "podrzavate" BiH....
Ha ha, sluge Ameri i bice godinama, ako prezive, a nekoga zovu slugama 😂
All serbo-Russian terrorists should be neutralised
Webite se i vi i Dodo.
Ma neka se ovim bijednim strancima i pisa u usta Dodik i njegova kamarila. Zasluzili su to pocevsi od toga da su ih cijeli rat podrzavali i iminovali nase istrebljenje pa i dalje sve to rade zajedno sa Srbima. Da ima iti malo pameti u ovom narodu i smita i sve ove strance treba lijepo zamoliti da napuste ovu zemlju jer oni nisu tu da bi nas zastitili nego do kraja i u miru za sva vremena unistili
politike rusije i srbije su horor filmovi i to najogavniji. da ne bude zabune nisam spomenuo narode več politike