Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je to pristalo koalirati sa Kukićem, neka mi ne morališu. Eto Kukić nije više predsjednik PDA pa mogu nastaviti dalje sa njima. Koja farsa.
Nasa stranka je prlicno izgubila reputaciju postene stranke. Znam ljude koji su tamo bili godinama, imali izgradjene karijere, ulagali sebe maksimalno, da bi ih zamijenili neki anonimusi.
Normala. Pa nece biti neka Amina, Hajrija ili Nedzma.
Ovi su bas ublehe teze
Pogled ko da se drogira brasnom od ćetenije
Nek su oni uveli HDZ i Kukića u vlast samo da bi ona mogla biti ministrica, predviđam joj uspješnu karijeru u laganju narodu...
Iskustvo je na njenoj strani 🙈
Sarajlije na Opcinskim izborima masovno glasali za NS i sad njihov predsjednik kaze da je Sarajevo seljacki grad.E sad nek glasaju za Fortinu stranku oni koji za Fortu nisu seljaci.
Kakva stranka takva i podpredsjednica! Kakva Vlada takva i ministrica.
Super, to je to. SDA pobjeduje
Ova stranka je talasika i realno gori su od SDA
i na kongresu opet šibicarski kartel?
Učlaniš se u NS i odmah si potpredsjednik!?
Malo da pokažu da svijet ne završava iza Baščaršije
ako nas ova ne izvadi iz problema niko necs
jadna macko