Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bolji uslovi za djecu koja ce ako su ista naucila sto dalje od ovoga sto se zove drzava....
ma ja ba, nek svi bjeze i nek se niko ne bori za ovu drzavu i protiv njezinih negativnih stvari
Kako se direktori ovome obradovaše...
Ono što je zanimljivo, dođu stranci i kažu hajte da uložimo pare u dekarbonizaciju škola. Mi pola para vi pola. I tako ili slično 30 godina. Naši, ili ti domaći inicijativno jedino dižu spomenike, jarbole za zastave, crkve, džamije, hajr česme, krstače...a škole, sportske objekte, kulturne objekte, muzeje, društveno korisnu inrastrukturu, itd, finansiraju nam ili iniciraju stranci.
E gledaj nase "velike" glumcine, barda bh glumista :) , daleko je doguro, od onog glumljenja dervisa pred iftar na TVSA i poneku ulogu u propalim humoristicnim show-ima FTV, do fotelje ministra :) ! Kad covjek pomisli nema dalje, ovakvi te demantuju, kad ne ide gluma, ne ide struka, uclanis se u sda i ekspresno napredujes :) ! Bez trunke dostojanstva, i da budes dio kriminal svijeta, radije i u auto-praonici raditi, nego sa takvim ljudima.
ova vlada radi, dok se prosla Fudina vlada pod vodstvom Brnabicke samo svetila ljudima i zagorcavala zivote
daleko bolja vlada od prosle vlade Brnabicke
Znaci...po 50.000KM? Slabo.
Nije da je slabo, nego je smijesno.
Aferim! Ovo je za pohvalu.