Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala UNDP svaka čast od srca
Bosnjo ce peci na ugalj , zamijenit pecima na drva plastiku gumu namjestaj i jos neku paricu u dzep srtpat
@medobrundo1 U Sarajevu 5 % objekata ima gradzevinsku i ciste papire ,,,,,
Ma nista subvencije.. Ima se za mora 20 dana a nema za peci.. Samo im kais stegnut
Ufate li te sa ugljem, 1000 km kazne.. Pa izvoli i placaj
Što niste napisali da je upotrebna dozvola 6.000 KM moji novinari na pola.
Plin je zakon
Kako znam za sebe magla je prisutna u Sarajevu. Da su u pitanju samo peci i lozenje drva magla bi yrajala bar 3 mj, nije to problem samo sarajeva ve globalni problem samo se to kod nas sredstva za prepucavanje politicara. Qta got uradite bar jos 50 god ce biti ovako stanje
dajte sarajlicama još, malo je to de im kupite stanove i kuće, MRŠ
Pretpostavljam da će cijele Poljine aplicirati za toplotne pumpe. Najbolji i najjeftiniji način grijanja, ali ugradnja puno košta. Čisto, super komformo, uvijek toplo pod nogama. To rijetko koja prosječna porodica kod nas, nažalost, sebi može priuštiti. Zato će ovi koji mogu da je dobiju za 7000KM manje.
Homosapiens pije 2 kg vode na dan i veoma mu je bitno da je voda friška i čista. Za 13 kg zraka kojeg ljudski organizam dnevno potroši, se homosapiens ne brine. ČINJENICA da najmanje čestice iz zraka preko pluća dopiru do krvnih sudova ga ne brine. NEMA VAŽNIJE NAMIRNICE OD ZRAKA! Svako ko loži ugalj, smeće (plastiku), industrijsko drvo (čak i najbolja bukovina je problematicna u gradovima kao Sarajevo) truje vašu namirnicu ZRAK i ubija vas.
@Nezavisni-prolaznik bravo za komentar! Mnogi te, nažalost, ne(će/maju kapacitet da) kontaju.
Ćevabdžinice i ostale radnje sa roštiljima u gradu, ima ih stotine spominje li ih iko u ovom kontekstu zagadjenja...a potrovaše ima li kakav filter, šta li već.
Mislim da je činjenica da previše ljudi koristi nekvalitetan ugalj i auta iz 90-tih koji bukvalno povraćaju štetne gasove veći problem od Želje
I ono Evropa, a loze cumur u 21. vijeku 😂😂😂😂
Bravo za UNDP. Rade pravu stvar, a najbolje se vidjelo od vremena poplava pa sad do korone. U najgore vrijeme nabavljali respiratore i to one prave po 3 puta manjoj cijeni od Maline, ali opet oni sto ne prodju tender prozivaju, jer nema talova i zalbi, obzirom da se proces kontrolise iz NY.
Idemo, prijavljujte se
divlja gradnja, ja im šoš daj duvcencije
Sad kada SDA clanovi krene uzmu pare na peci za ugalj, a zive u stanu na gradsko centralno grijanje.
Ovi nelegalni su nažalost najveći zagađivači.
Sad ce neko pare da zgrne, a opet ce se isto loziti
ja sam amidzin video klub sa 13000 naslova izlozio na vikendici on je to radio 80 tih ostalo mu u podrumu