Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu džuvo skrijelj gruvo
Kos Leglo
Jel ozbiljno?
Avaz ovog Tarika popljuva
to znaci da je dobar
Oni su mjera necega??? Mada izmedju tog lika i Dzuvo izbor je vise nego jasan - biram modernu zenu sa puno vise referenci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova Dzuvo neu ro tik. Lju ta, nerv ozna...hvala Bogu pa Tarika izabraše.
izbor između dva loša kandidata. jedan gradio karijeru na guranje i štele i studirao 10 godina, a druga svi znamo kako završi na medicinskom faxu.
Na žalost sve određuju politika i stranke! Nepismeni i oni s kupljenim diplomama nam vode državu već 34 godine! Jači je intekektualno bio svaki kućni savjet u Titovo vrijeme od današnjih akademika!
Sjasi kurta da zasjedne murta. Dvoje navedenih na u Engleskoj nebi mogli radit ni u kartoteci. O Skrilju da ne govorimo. Bitno je da te gura stranka sve ostalo je nebitno. Tako nam je i obrazovanje. Pogledajte liste 100 svjetskih Univerziteta pa ce vam biti jasno gdje smi mi.
Pitam se da li joj je šta u familiji ovaj drugi poznati Džuvo. Izgleda da su sve ove visoke pozicije postale porodični biznisi.
Kandidati koje gura neka od politika, bez bogatog iskustva u realnom sektoru i medjunarodnih publikacija, odlucit ce se po sistemu "ja tebi ti meni" kao i sve kod nas sto se "zavrsava", bljak koja mocvara
Samo više onog shonasho da ne gledam!!!
Ma samo privatni faks nista UNSA. Pozzz
Smiješan si!!! Na kursevima više znanja dobiješ nego na privatnom faksu. UNSA je najbolji univerzitet u BiH ako želiš znanje a ako ti treba papir možeš i OnLine završiti u Širokom a diplomu ti pošalju poštom!!! Moraš znati prijavu samo popuniti ali i to ti neko može pomoći.
Tesko se odluciti ko je gori. Mislim da je vjestica ipak nesto bolja.
.... mislim od ovog uhljeba.
Komotno ste mogli i ramu Isaka isto je to
Ramo ide u predsjednicku utrku kako se zaholcao i koliko je skupio "pratilaca" tj. uvlakaca ili r alpinista. A lagi i spinuje skoro ko Vucic.
Kada ce prestati placanje fakulteta tj obrazovanje omladine u BiH...?? U Hrvatskoj besplatno,Slovenija besplatno....ima puno talentovane djece ali nisu u mogucnosti da snose troskove fakulteta il'nemaju vezu tj štelu....
Da je skinut ovog šošona za ostale ne znam kakvi su. Ima jedan vrhunski profesor sa Saobraćajnog fakulteta sigurno apolitičan i pošten a veliki stručnjak.
Sa saobracajnog??? Shalis se. Tamo gdje je vedrio i oblacio onaj Cekic - doktor nauka marksizma iz Pristine. I njegov zet dezerter. Sto su stavili telekom pod svoju shapu. I to se zove fakultet.
Zar nema boljih. Demokratiju će uništiti ulizice.
Zar čitav Univerzitet nema boljeg i priznatijeg člana za Rektora od ovo dvoje anonimusa. Koje priznate stvari imaju ovi kandidati za ovako važnu i odgovornu društvenu funkciju. Dobro Bosna ikako opstaje sa ovakvim samouništavajućim postupcima
Pa niko nije natrpao institucije sa svršenicima uglednih univerziteta a la Travnik, Sokolac, Aperion kao Trojka. Direktor EPBIH doveden iz vodovda Srebrenik, a izvršna direktorica EPBIH Jurišić svršenica faxa iz Travnika. Šteta -Sokolac, Čengić privatni fax BL. Jedina dobra referenca im je US Embassy.
Zbog ove Džuvo je policija dolazila na medicinski fakultet, kad nije htjela da vrati pečat i ključeve,
Seka ih zvala? Tj. Sebilja ranije poznata kao Seka iz vremena socijalizma.