Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvojila je tačno glasova od familije i prijatelja
@trozubi49 ima tu sigurno dopisano dosta a vidis da najvaljuju jos dopisanih
Elhamdulillah pa propade ovakva kakva je
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mars
Jupiter
Saturn
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Naglasiti da je gospodin Hadzibajric covijek prije svega i SDA stranka i kandidati mu nisu ni do koljena a pogotovo ova unuka od Alije nije joj dovoljno sto joj je dedo i ostala famelija ukrala i unistila Seher Sarajevo pa hoce i ona dok je gospodin Hadzibajric sagradio Stari Grad da su bogodom i ostali kao gospodin Hadzibajric Lp
Ovu ce kandidovat za predsjednicu drzave, 100%. Zivi bili pa vidjeli
Bas me cudi!
E neššš unić
Ustani alija ko boga te molim
Fina srpkinja poturčena
Nije trebala ni da se kandiduje. Koja unuka? Pa BiH je puna "necijih unuka". I sta to treba da znaci ? Da se svi uhljebe u politici i spavaju na sjednicama, voza ih sofer, i sve druge beneficije a bez ikakvih rezultata. Ma dajte molim vas. Neka ide da radi neke druge poslove. Ona ce se svakako zaposliti gdje pozeli.
Koji ces nam k..... .Haj ti tuberima.
Jel ovo ona što promovira LGBT svim srcem , jer je to moderno ???
Idi mala na youtube samo zi za toga.
Koliko glasova inače treba za ulazak u Općinsko vijeće ?
Alija j..... ti unuku, necemo više tebe
Natakari dzubre na racku
Samo je ona falila i familijarno vlasnistvo
Svi bi u politiku matero mila...