Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo ba majmuni, imate preko 850 radnika. Pa toliko radnika nemaju ni HAYAT, PINK ,OBN, TV 1, FACE TV i N1 zajedno. Rastjerati pola tih nehljebobvaca koji se smucaju po rtv domu i dobit ce te pretplatu.
@gordy "Rastjerati pola tih nehljebobvaca koji se smucaju po rtv domu i dobit ce te pretplatu." mislis da ce pretplata porasti otpustanjem radnika?! i btw. ko su ti nehljebovici imenom i prezimenom??!
@Tetrapak i btw. placanje pretplate je stanje svijesti jer moras biti svjestan da si duzan platiti pretplatu, a ne svirati qrcu kako je ne treba placati
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gasi govna. Ja pare nedam za posranu pretplatu, za jos posraniji program.Jebbo vas i Nero piroman i Bitka na neretvi i ćirilica i tisuća i hiljada.Ako niste samoodrživi, ne trebate ni postojat..nije ovo komunizam više pa da vas mora narod izdržavati.. Mršš!
Sivi otužni dom
Broj od 800 zaposlenih na BHRT-u se cini ogroman ali ako pogledamo samo susjedne zemlje HRT 2800, RTS 3300 itd.Ali mi smo posebna sorta i ko nas j..e neka probadnemo kad smo sami dusmani.Zao mi je samo ljudi koji su dali svoje zivote za nas ovakve nikakve...
Zamisli jedna te ista utakmica na 3 kanala javnog servisa, 3 komentatora, 3 plate.
Suuuper, za muštuluka ste. Da više i Titanik potone, vakat mu je
buši, ha-ha-ha, buši.... Ma gasite je, ionako bosanski srbi i hrvati neće da finansiraju. Vrati imovinu tv Sarajevu.
Firma i treba da se ugasi ako ne moze sama sebe financirati.
tv pretplatu ne plaćaju ni državni ministri koji imaju plate hiljadama maraka i to otvoreno kažu. prvo trebaš imati državu kako treba pa tek tek onda državnu tv.
O pitanju BH RTV javnog sistema, organizacije i načina financiranja može raspravljati samo Parlament BiH, a nikako Dino Konaković i Belmin Karamehmedović.
Hoce da vam iskljuce struju?!Pa kako onda da gledamo Sanelu Prasovic i "intervju 20"?!
Neka iskljuce, kad nema se sta ni gledat na toj tv samo dnevnici
Kao i u svakoj drugoj drzavi, drzavni kanali su cisto sranje samo sto u drugim drzavama se mora placati mjesecna pretplata a kod nas ne placa ni 10% gradjana a ja sam jedna od tih budala koja placa
svakih 5 dana isti prica...
katanac, pa na tezgu.
Ugasite vise tu televiziju i gotovo ionako niko to vise i negleda program je na razini onog iz 1978 godine.
Koje komunisticko ruglo! Gomila betona natrpana neplanski.
Tako je. Ukloniti sivu zgradurinu i na tom mjestu posaditi džamiju i mejtef.
@sezam.susam mogla bi se velika dzamija napraviti na mjestu rtv doma