Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lik moze nisko da padne i da bude vjecni lopov ali nemojte ga vise jer ipak je on napisao knjigu da je iz Srebrenice.
lopov a jos i papak...
Pa mentori su mu reviziju prodali Vučiću!! Tajno rade s hdzom i snsdom!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
E moj Fikrete cime se ti ponosis pa se tako pobjedonosno smjeskas? Novinar los. Biznismen los. Uvoznik los. Modni mačak loš. Lopov prosjecan. Hi iz ju, Fikro Fikrete?
Fikro je milioner, pa ti pricaj sta hoces
Ma bijeda bijedna
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U javnot su ipak prezentovani kao cestiti Bosnjaci ovi iz SDA i nije to strasno djelo afera respiratori , tako kazu njihovi advokati !
Treba mu zabraniti onu knjigu što je napisao, jer je uvreda za sve žrtve srebreničkog genocida. Da se na taj način predstavljaš, žrtva rata, šehidska porodica, očekuješ sažaljenje od ljudi, patetično to sve predstavljaš, a onda na toj priči grabiš milione. Sam naslov knjige je laž, nisi iz Srebrenice, nego iz nekog okolnog sela. Da si stvarno iz Srebrenice imao bi bar neke pristojnosti, malo nekog stida, srama i obraza, a ne da se cerekaš po sudovima, seljačino ona obamrla.
-- Muka mi dođe kad god te vidim, pravi onaj seljačić, frajerčić, što bi se reklo "pican", što se dograbio asfalta i opanke zamijenio tenama, pa sad ne fermaš ni boga ni ljude, ništa ti nije sveto osim para, papanskog friza i keramike u žvaljama. Treba te vratit odakle si -šljego-, pa okopavaj lijehe, beri maline i čuvaj ovce pod ručnom.
Pogledate najvece dionicare Privredne Banke, bivsi premijeri Gz kantona I SDA krimosi. Hamid Prses I njegov brat- Enver fotograf, koji salje svoje gole slike zenama, a ovamo najveci vjernici. Fuj
Privredna Banka-SDA banka
Kako baš te banke klijenti da budu???
JA NEMAM VIŠE KOMENTARA!!! ŠTA DA NAPIŠEM ???A DA VIŠE NIJE NAPISANO!!!!
A on se smijeska , u normalnoj drzavi bi imao 20 godina.
Jbt, učestvuješ u masovnom ubistvu prema kojem bi u Americi dobio desetak doživotnih robija ili smrtnu kaznu i jos se šepuriš ko maneken po sudovima?! Samo kod nas moguće!!! Fuj 🤮 ☠
Treba samo pricati o genocidu i Srebrenici a papci uzjahali i ne popuštaju.U normalnim zemljama se ovo prvo hapsi pa imovina uzima za vraćanje pokradenog.pljuc,Nismo mi ni D. od Drzave.
Lice varalice
Kolko je bavrka zavrno respiratora
Ma šta je tu sporno? Poljoprivredno gazdinstvo nabavilo medicinsku opremu i to vrhunsku! To što većina nije inovativna,to je vaš problem. To su mobilni respiratori i trebali su se postaviti u tramvaje,autobuse,trolejbuse itd. Povećati malo cijenu karata i vozati koronaše gdje god hoće da idu
Ovog Fikreta i Rumenog kao da je jedan otac papak pravio! Odvratnih li faca, Boze moj..
za mene je kriminal dozvoliti poljoprivredniku da uvozi visokosofisticiranu medicinsku opremu, dalje ne bih ni istraživao, po kratkom postupku
Ideš Fikro dzece mi,čeka te nicaze