Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhljeb za uhljebe podrska
a zato nek ima para da ramo isak moze kupit veci i bolji helikopter da se moze vozikat
Speed toliko udara trojice botove da ce radije reci kako je Nacionalna biblioteka nije potrebna, nego da uvide kako nas njihov izbor sahranjuje kao državu.
I to bukvalno sahranjuje kao drzavu. Gase nsm jedinu ustanovu koja cuva proslost, tradiciju, identitet, prikuplja sadasnjost i buducnost. U isto vrijeme Narodna u RS nastavlja da bastini njihovo. Prave od nas buducu Palestinu doslovno i niko to ne shvata dovoljno ozbiljno.
Kakva vlast?? Nemamo mi to?? Pa vidite boje se obrazovanja užas
pitam se samo koliko su ti uposlenici uopšte koristili tu biblioteku. ovi sa filozofije znaju samo davati podršku ali da nešto sami urade nisu baš sposobni
Pa valjda biramo vlast da bi profesori mogli da predaju a politicari donose zakone i odluke jer su za to placeni????
Trojka rasturi sve,strasno sta rade.
Ovako se uništava kultura naroda. muzeji, biblioteke, pozorišta itd. Bravo haklamaši
sta ce nam biblioteka...dajte nam turbo folka droge i korida...da se urbanizujemo...