Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojko u pamet se. Prije ćemo ugasiti vas nepismenjakoviće nego BIBLIOTEKU! Nisu je ugasili agresori, a vi. Šta bi vi?
Gdje im je direktor Ovčina ? Jel obilazi institucije, kuca li na vrata političara i ministara, bori li se za NUBBIH, kao sto se ostali direktori bore za svoje radnike. Sreca za tu instituciju, pa Ovčina odbrojava zadnje dane i sate kao direktor, 6. septembar je sve bliže i bliže. Ostalo je još malo vremena.
Hoce li im se direktor Ismet Ovčina priključiti ? Da mu to bude možda i zadnje druženje sa svojim uposlenicima, jer on 6. septembra (petak) zauvijek odlazi iz te institucije.
Dobili ste nedavno od vlade Tk 100.000 km gdje ste to profuckali lezi.... . Koliko vas je tu zaposleno po razno raznim stelama i politickim vezama. Nije ni cudo sto ste propali.
Čeka se odluka vlade TK sad u petak, nisu im ta sredstva još prebačena.
Dovoljno 1 uposleni, šta će toliki u biblioteci, sjede ništa ne rade
Nisi ti očito vidio dalje od seoske biblioteke. 1 čovjek za prijem, obradu, CIP, ISBN, ISSN, DOI, ECRIS, COBISS sistem, Specijalne zbirke, međunarodnu razmjenu, međubibliotečku pozajmicu, magacin, katalog, digitalizaciju...? Šta misliš šta će u Sveučilišnoj u Zg oko 300 radnika Sokrate?
Predlažem da se u prostorijama biblioteke otvori kladionica
Uhljebistan, svi bi na državne jasle
Tolika je apatija u BiH da ne možeš okupiti ljude na protest čak ni kada VP nametnutom odlukom poništi većinski narod. Očekivanje organizatora da će se ljudi okupiti oko kulturnih ili ekoloških pitanja je tragikomično.
Trojka gasi sve redom,na kraju ce i drzavu da ugasi.
SVE SU UNISTILI A MI I DALJE BLEJIMO