Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Sivrino maslo za Ramazana, ali ova škola je bliska načelniku Ilidže. načelnik NiP-ministrica NiP. podrška njoj logična. Ja bi njih izdvojio u slučaju usvajanja promjena i mjera.
Hahahahahah, vi stvarno niste normalni nikako....
Direktorica NiP
Masni,more li se sa 6 milja?
Stvarno nemam nista licno protiv sivre, ali zar mislite da ova glava moze odgajati djecu grada Sarajeva? Iskreno, koliko bi vas pristalo da vam.ovakvi obrazuju djecu?
Ma oni onako nisu htjeli da štrajkuju..,
Sivro odlazi!
Hahaha pa ova škola je cijela NIP i načelnik tr opštine NIP direktorica NIP,ko još neće da podtži bolje uslove za sebe,relativno je tačno da direktori trojke dobro maltretiraju radnike to sam načuo iz par firmi kažu da im je kad baš katastrofa
Sivro karpuza puknuti ce, bjez’te ljudi
Sivro, mali zeleni mis koji ide po upute na poljine! Sivro srami se svog neprofesionalizma i papanlula! Zbog tebe trebaju djeca, citavo ljeto da nadoknadjuju nastavu! Sramoto zelena!
Kad vam Nihad Uk prema preporuci engleskog ambasadora uvede časove se*ualnog odgoja u kojem promovišu istospolne veze, se* sa 12 godina, tražićete Sivru da se bori protiv nametnutog... I sad nas samo ubijedite da politika nije ušla u škole...vi ste očigledan primjer, na sramotu svih...ali brzo će izbori, pa neka Trojka pakuje kofere na vrijeme...
Ovi mali zeleni misle da je Sarajevo sa svojim stanovnicima neka selendra! Mali zeleni jer vi ozbiljno.mislite da sarajlije mogu predstavljati papci i krkani tipa sivro, cakijas, kockar ingo, sebka, general njiha...i oslali intelektualci? Jel stvarno.mislite?
lazu
Ocit primjer stranackog zaposljavanja,cuj ne podrzavaju bolje uslove za njih same,hahahahaha,ovi gori od sda
Ne mogu vjerovati da prosvjetni radnici pristaju da ih vodi ova sirovina
A Hidaeta zasjela u direktorku fotelju uz podrsku NIPovog Nacelnika i ministrice.
Evo ovako,da nije bilo ovog međeda i krkana Sivre,danas bi plaće prosvjetara bile oko 800 KM,i svakom idiotu koji zbog vlastitih bolesnih predrasuda želi radnicima loše j.... m...
Zahvaljujući Sivri prosvjetari danas imaju relativno dobre plaće,još da se popravi uslovi to bi bilo to,a vi vjetrojebine što podržavate manja prava zaposlenika,zbog politike ili zbog ovog Sivre , ste obični zatucani glupanderi ili po rođenju zatucani.
Sivro ovo,Sivro ono,idiotski komentari od kretena i glupana,neka je Sivro i najveći međed šta me briga ,ali dok traži bolje uslove za prosvjetu ,radnike i djecu treba imati podršku.
Kad prije promjenise dresove ovi iz šeste osnovne , pa to je sve SDA nastavnici bili !
Ima li iko da ovog makne , naravno i ministricu , ode nam obrazovanje u tri lijepe