Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duska, proslo je vrijeme diktatura i prijekih sudova, ovo sto gledamo na tvsa zadnjih godina vise lici na uredjivacku politiku kim yong una nego novinara
stara koka dobra supa
Forto je psihopata i čitav niz njegovih kadrova su mu raja sa psihijatrijskih hodnika. Ova budala je to sama ovim tekstom dokazala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Duška, ako čitaš ovo (a garant čitaš) , znaj da nikad neću zaboraviti tvoj breaking news iz 1995 kad si u gluho doba noći objavila da je počelo NATO bombardovanje agresorskih položaja u BIH. Sjećam se da si bila nenašminkana i u nekoj majici koja je ličila na pidžamu. Nikad niko nije ništa važnije objavio na našim Tv stanicama. Respect!!!
Tako je. Konacno pravi komentar. Mi koji to znamo i sjecamo se ne zaboravljamo. Ostali komentari su nebitni od klix strucnjaka tj 90% balavaca koji to nisu dozivjeli pa im je lako palamuditi.
Zamisli da se ovi sindikalci bore za državu kao što se bore za 10% povećanje plate gdje bi bili!? Gledaj ba doktorsku disertaciju samo što ne napisaše
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imaš krivo ime, prezima, vjeru i nevjeru. N W T S
Sta je Duska bez brkova?
Obrijala brkove?Mali korak za Dusku a veliki za tv gledaoce deponije tvsa
Ma ti si svetica .Sindikat protiv tebe svi su idioti ali ti si upravu.
Kao i obično, sve mutno ko Dunav... Ona je prilično histeričnog karaktera, znam to pouzdano....
Nikad bolji i kvalitetniji program TVSA.
Baš me interesuje kako su zaposleni ovi uznemireni zeleni termiti. Pretpostavljam da je Asim posredovao a polupismeni u njiha general zaisko!
Rusi se kula od karata. Nema skupstinske vecine, najodaniji kadrovi ispalili trojku, uposlenici ustali protiv diktature... A kako idu izbori rastu i apetiti. Puno musterija a malo mjesta na listama i u skupstinama. Jer, nekima je malo direktorsko mjesto, ili neki nadzorni odbor. Svako hoce blize kasi. Do izbora nagledacemo se svega.
Duška je dobar novinar, loš sef.
SDA/DF bagra bi stijenu unistila.
SDA bi smijenila i Majku Terezu i postavila Nedžada Koldžu...
Duška je simbol odbrane Bosne i Hercegovine
Cuo sam o ovoj samo najgore, a i na faci joj se vidi frustriranost, nisam sovinista ali cini mi se da zene na rukovodecim pozicijama (ne sve naravno) znaju biti pet puta gore od muskih
Pa ovaj sinikat je SDA uhljeba u Tv Sa vec godinama zato i prave problem , ista slika i u Grasu , dugogodisnji SDA kadar i nezele promjene na bolje
E baš su za poređenja BHRT i tvSA kad je u pitanju finansiranje