Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno, svaka čast! Ovakve vijesti me raduju, nadam se da će ovaj članak pomoći momku da mu neko ponudi neku vrstu angažmana. Sretno!
Čitajući članak i pregledajući nekoliko objava na njegovoj fb stranici, nasmijao sam se par puta, ali ono baš iz srca. Vidi se da ovaj momak svom hobiju pristupa s puno ljubavi. Respect, kao mali doprinos tvom projektu, od mene imaš lajk na fb stranicu.
Bolji je prognozer od Sladića i Vuke Zečevića.
Vjerovatno da si kakva u miniću i sa skoro obnaženim poprsjem, bi bio na TV-u već.
Capin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ma momak je pametan svaka čast. 👏
Deckic nasao sebe i smisao mu zivota. Bolje nego gubiti vrijeme po kaficima i bezvrijednim klosarkama
Eto sličan hobi imamo. Ja već 10 godina brojim zvijezde, provjeravam da li koja fali.
Sretno Harise! Master studiji u elektronici nije nimalo lako. E u ovake decke treba ulagati Drzava.
Mi smo kapitalisticko drustvo, drzava nema nista sa tobom. Snadji se 💪
bravo momak svaka cast
Ne daj hobi Hare, ni za kakve pare. I da taj fax zavrsis sa srecom.
Svaka ti čast momak. Sličnih smo godina i uvijek mi je drago kad čujem neku ovakvu priču. Hvala Bogu pa ima još normalnih mladih ljudi. Nije sve izgubljeno
Legendica 😁
Od kako se pojavio simpaticni gospodin Sladic, pocela je konkurencija da se trazi, znaci zamolit cu unaprijed minderpuze da mi se ne kace na komentar, ne osporavam naravno talenat ni ostalih koji se bave bilo kakvom naukom, ali mislim da je Sladic prekucao igric. Puno srece i ovom decku zelim.
Hobi... Momak traži posao a vi hobijajte
Šuti , završi tu elektroniku uvali se u telecom i rokaj s kolegama call of duty do penzije.