Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hapsite sve redom.
Elmedin Konaković je svojim ustrajnim neodazivanjem na pozive i laganjem Sudu pokazao koliko poštuje institucije države i vladavinu prava na koju se toliko često poziva. Pa će nam tako, kako je najavio, iduće sedmice javno čitati presudu Fadilu Novaliću i drugima, valjda da utvrdimo gradivo
Dino samo naprijed
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Paypal i vozdra
ne znaju to ljudi nazalost
Tako je
na ajfonu nema te fejk aplikacije
Masallah Proročanstvo se obistinjuje. Židovi se neće moći sakriti u mišijoj rupi Svaki kamen će govoriti gdje se sakrio
a ako posalju verifikacijski kod ?
nije istina da ima na google play
Ahahaha, zaletila se raja. Daj sto jeftinije, smeca da se kupi.
Joj da im se moze nekako zabraniti reklamiranje, nema gdje ne iskacu.
Ta što se reklamira je prava aplikacija, ovdje se radi o lažnoj
Može. Na Androidu uneseš dns od adguard u Settings - Connection - More connections settings - Private DNS. Na stranici adguard imaš uputstva kako aktivirati njihov DNS.
Dobar je TEMU ali zabranit će ga EU uskoro a BiH će slijediti isto, morat će ih obavezati na plaćanje PDV-a koji obični trgovci po evropi moraju ukalkulisati u cijenu, dok TEMU ne plaća nikakav porez. Obzirom da se radi o jednom prodavaču, dok na ebay i aliexpress kupuješ od različitih prodavaca
Kakve ti gluposti valjas.
A jes se digla prašina oko Temu.. udupla se broj reklama na youtube i portalima. Čak se i OLX počeo reklamirat , konkurencija hebe.
Jeste nam objasnili,Boze sacuvaj. Niri se provjelili na play storu,niti objavili slike kako izgleda fejs stranica. Jao portala i g
Krivo mnogima što je došla, hoće da je diskredituju hehe. Samo vi nabijajte u trgovinama cijene.
Samo plaćanje pouzećem
Pa ne prodaje ovo Mensur sa OLX a, nego TEMU Kina
Da, i? Unaprijed plaćaš fotografiju koja ti izgleda fino. Svu tu robu možeš da naručiš i pouzećem, temu nije proizvođač nego diler. I to loš; pogledaj im recenzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva naša vlast, ne mogu da nadju one kvazi bombase po školama a kamoli ovo
Ovo je neka Dodikova aplikacija da narodu uzme pare..
Skines na google play app orginal i miran si 100m+ downloada ima. A prevara moze biti da lazne strane prave identicne reklame.