Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pih koliko ona narko bosova štiti. Sad će droga da poskuoi 100%
Ja nista o ovome ne znam, niti je li kriva ili nije. Samo mi je zapalo za oko to da glavna tuziteljica pise ovakav tekst. Bolje oglašavanje bi imalo dijete iz osnovne škole.
ima li sta za Dalidu Burzic , pitam za jarana
Polako sve dolazi na vidjelo koji je kriminalac bila glavna tuziteljica BiH. I onda neko ovdje ima obraza galamiti sto BiH nije dobila EU kandidatski status. :)
Gordana, nakon sto izgubis posao ostatak zivota ces cekati na birou starosnu penziju. Pa-Pa Gordana
Pa ti stara piskaraj po FB...
gdje je Dragan Mektic nema ga u medijama nesto nikako
Kakva đavolska faca, zlo izvire iz nje !!!
Smontirat ce oni njoj i Kenedija samo da Sebija ostane na slobodi zbog diplome i td.
Vještica na metli
Ma ovi sve lazu protiv nje, zena ba postena , postenje joj lice ozarilo.. Sejtanska posla moj brate.
Narko bosovi plaču za Gordanom
Ista ona vjestica iz mumijeva
Nijel ova zaštitnica korupcije u zatvoru, kako ono na onom snimku sa Osmicom se kaže "visoka korupcija se ne smije istraživati" ova i ovakvi u pravosuđu su odgovorni zašto imamo zemlju kakvu imamo i zašto svake godine napušta stotine hiljada ljudi jer ovakvi čuvari korupcije poput Gordane su samo dali krila političarima da nas pokradu do gaća
Odmori klixe, narod je na moru.