Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"To je laž, a laži ne želimo komentirati", odgovoreno je Hini iz Ureda predsjednika RH. - I OVO JE OZBILJAN ODGOVOR PREDSJEDNIKA ZEMLJE EU AHAHAAJAHAH
Sta treba da kaze za vijesti zutila iz srbije cije su naslovne vrh zadruga ovaj karo onu hahhs
Pa, izrekao je to i ranije, JAVNO. Ni tada se nije ispricao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo bosnjaci vjeruju zutim medijima iz srbije kojima su glavni naslovi filip karao vesnu u zadruzi :D
Uhljupe jedan, nadmašio si svoga jadrana vučića. Dolaziš u našu domovinu bez najave kroz žbunje i živice. DOHAKAĆE se i tebi iako ti zapravo pravu štetu činiš baš hrvatskoj i ovim Bosancima koje vi kumite kao Hrvat.
Od ovog lika te ne može nista iznenadit ide u Jajce slaže priću Bosanskim Katolicima,pa onda na privatno imanje kod Laktašenka.
Kad se spomene rezolucija svi se sjete slanja Zvizdića u Beograd da prenese njihovoj vladi da se ne brinu da neće biti rezolucije iako se u tome diskutuje u Sarajevu. Senada htjeli linčovati za otkriće
Putinov mali debeljko.
Ma njemu se paksu rascvjetao,
Ovaj Zoran bi stvarno trebao naučiti kada se treba šutiti i kada pričati.
Negiranjem genocida, opravdava Srbe za njihova zlodjela u Srebrenici.
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
nek ured predsjednika malo popusi skupa sa zvaljom
Ista je to vlaska pasmina
Erdogan bi ga nazvao ; Hirvat Eşek Hrvatski Magarac
Ja sam slušao njegovo obracanje i nisam zapazio da je negirao genocid, barem dok su mikrofoni bili ukljuceni..
PROPAGANDA RADIKALNOG ISLAMA! ! !SVE JE TO MASLO BAKIRA, DJAFIROVICA I KOMSICA.
Debila ima na sve strane, od toga se ne može pobjeći, ali da jedna EU članica dozvoljava da je reprezentira jedan takav debil je ozbiljan problem.
U laži su kratke noge 🤥