Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ce postati clanica EU kad se svi poklonimo HDZ u???
Traže da postanete Hrvatski palestinci kako bi bili EU... Kako reče Tito, bolje biti grob nego rob...
Kog laze ova Ursula, kakva EU, pa ljudi nam uvode uskoro placanje ulaska u EU 7 eura, skenirat ce nam face i otiske prstiju na granici ko da smo kriminalci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovakva EU nam ne treba realno
Samo joj neko treba reći da o tome odlučujemo MI, a ne ONA!
Ovo je najbolje što nam se desilo u zadnjih 100 godina, da ne otvaramo pregovore.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vozate nas kao i Tursku godinama
Nas zayebava ko stigne izgleda.
V je sti. ca globalistička sa ta ni sti c ka
Hoce al' u mjesecu limburgu.
hoce 2077 godine u ljeto
Izasli iz yuge koja je bila 100 puta bolja da ulazimo medju masone i one koji ljidska prava ograničavaju
I mi smo da nece.
Nema razlike o tretiranju BiH državljana pri ulasku u EU sa onima iz Kine,Nepala, Gvatemale, Kenije,Iraka i BiH... Narode opametite se, NE ŽELE VAS a znamo i zašto...Ne dopustite da vas lažu i zavlače, da vam uslove nameću a zauzvrat od toga ništa nećete dobiti.
I mi smo da vi necete poceti uciti Ruski
Da.da..Eto ja sam siguran da ce nam doci zima...Te vase lazi prodajte kome hocete,sve i kad bi ispunili sve uslove opet bi nam nasli neke nove..Koliko godina Turska ceka ulazak u eu..jedna Turska hejjj.Samo budali nije ocigledno kolika je vasa diskriminatorska politika prema BiH..Kako to da jedan Hrvat drzavljanin BIH a opet dobio hrvatski pasos putuje u eu,a zivi u BIH..Nemam nista protiv Hrvata ali zar to nije diskriminacija.Ka da smo mi neki kontinent van eu..
Iz ovoga što je gđa.L kazala , ništa novoo..! Gomila vrlo preciznih uslova (koji su i do sada bili na stolu) , a o kojima u ko-Aliciji nema dogovora ; ...državna imovina , izb.zakon , presude eslj.prava , reforma sudstva , natoo,...itd itd...Dakle , sve je isto...samo , malo drugačije.
Želim i ja, ali im ne vjerujem riječi.
Nikad mi mećemo ući, a i ne želimo s obzirom na pravac u koje ide EU. BiH nije u EU, ali je EU itekako u BiH. Mi smo njihova kolonija, samo što vam to niko nije rekao.
Nekad sam bio gorljivi pristalica ulaska u EU, ali nakon što sam se uvjerio kakva d j u b r a d tu kapu kroje, rekao sam - neka, hvala. Uveli nam faktički aparthejd u državi, podržavaju to isto i na globalnom nivou i još nas lažu da su za demokratiju i ljudska prava. Mi trebamo poslati u zatvor sve kriminalce i korumpirane političare, ali ne zbog EU, već zbog sebe.
bolje da su nas razdijelili prije 30 godina nego da zivimo u pokusaju od drzave. Poredit Palestinu i Bosnu je presmijesno.