Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne svatam svrhu dolaska.
Dosla zena na cevape i da kaze nedaju francuzi i njemci u EU + dodaju nam jos 101 zahtjev. Isto tako ide u srbiju u vezi kosova. Kada priznaju kosovo imat ce dodatno 101 zahtjev za EU. Samo su se zajebali procitani su i sa ove i one strane drine. U ostalo priznati kosovo je samoubistvo ko god to uradi u Bg.
😂😂😂 Nego zar ovaj tunel nisu već otvorili prije izbora?
otvaraju ga opet da se prozraci
Ta zena je vec odavno trebala biti na robiji.
Za kratkovide krezube bakije, ursula dolazi na simbolicno otvaranje tunela koji se nalazi tacno na buducoj granici eu katolicke teroristicke teritorije. Slučajnost ne postoji. Samo u snovima bakija koji misli da ursula i smit rade za njegove interese.
Dolazi da kaze da postuje teritorijalni integritet BiH i da nastavimo put ka EVROPSKOJ PORODICI jer nas zele tamo vidjeti. Naravno veoma iskreno to misli, nemojte sumnjati sekunde u to. Cirkus EU rezije
Htio Bakir da pred izbore otvori ovaj tunel i nisu dali stranci.
Dolazi da kaze da su spremili novih 500 milijona za BiH kao i oni iz mmf-a. A narod se cudi kako to oni kroje politiku BiH. Uskoro cemo se mi najmanje pitati vezano za BiH.
Hoće li biti janjetine,da i ja dođem
Imal iko da kaze jel to neki novi tunel ili je onaj stari renoviran ? Gdje ulazi i gdje izlazi ?
Novi tunel sa dvije cijevi i veze nema sa starim tunelom. Ulazi i izlazi trasom autoputa 5C, proguglaj malo!
Nije htjela Pelješki doć otvorit a dolazi Tunel Ivan Haman naši bolje časte
Ovaj Tunel treba preimenovat u Mustafa, dosta vise
Sutra pod Ivanom.
Ursula, du bist das allerschönste Mädchen!
Još malo će političari dolaziti i na otvaranje Bunara 😀😀
He he kojom zaslugom da mi je znati,dajte je i da bude pocasni gradjanin Sarajeva,jer evo ovi njeni se protive kandidatskom statusu i svemu dobrom za ovu zemlju,treba je nagradit,koja smo mi vango.Pametan Dodo .ebe ih ko koze,nesmiju mu nista,dokazano sto puta.
Ima li jedna jedina njuška ovih iz EU da nije iritantna i odvratna... Ko nama kapu kroji...
Pogledaj ti koliko su samo ljudi dali za jedan pos.ani tunel,a nas respirator ubjedjuje da je ova fukara od autoputa izgradjena od akciza i putarina.....dobro je nek ne puca,sto bi rekao prosjecni bosnjo.