Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali se voli slikati i dijeliti tuđe pare,piči on Ibrinim stopama ubrzano.
Sa populistima poput Cengica,Benjamine i sa odronom Niksicem SDP nema nikakvu buducnost
GDJE ti Čengiću Sead Škaljić(sad član SDP) što je zajedno sa Jasminom Skorupanom bio proglasen od strane SDP kao jedan od glavnih KRIVCA sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika! Bio si navodno TOLIKO RAZOČARAN, ali danas ti je Sead Škaljić DESNA RUKA i Glavni saradnik. Jel to u skladu sa sloganom NASTAVLJAMO ODGOVORNO?
SDP-eov izborni Slogan je NASTAVLJAMO ODGOVORNO?! Kako se to zove kad nakon koruptivnog SNIMKA stavite smijenjenog bivseg dir. Domova zdravlja Abela (SDP) na IZBORNU LISTU za općinu Novi Grad pod rednim Brojem 1 - Nosilac izborne liste za općinsko vijeće Novi Grad!? Da li je to u skladu sa njihovim FLOSKULAMA i izbornom porukom :) " NASTAVLJAMO ODGOVORNO"? P.S. Dotakli su POLITIČKO DNO !
Bolje da nahranite sirotinju u kasa bi.
Jako si bahat