Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
USAID nam uvaljuje jer kad nam doniraju redovi na šalterima se otegnu. Ranije kad plaćaš struju gotov si za minut daš račun i pare a ostalo rade van šaltera. Sad nešto čačkaju po tastaturi 20 minuta,nerviraju stranke. Neko uzima pare za lažne programe.
Slika lika naslovnice koji ustvari je uzeo donaciju i znanje.
Ovu siću Dodikov sin sa firmom Prointer uzme od malog entiteta za godinu. Klix je prava stvar pokazuje kakve smo dalabe. Jadni smo da bi se NATO hufuljao kriv je za 100.000 glupih Bosanaca koji su nepotrebno otišli. Nećemo se mi nikada opasuljite. Pametan jebe budale gledaju.
Cuj pokrenuce gradjevinskubdozvolu, a republika srpska je vec ima... egradjevinska.vladars.net
Sve kod nas biti elektronski samo glasanje nikad