Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca sa poteškoćama u razvoju zaista trebaju podršku svih nivoa vlasti. Svaka čast Općini Centar što iako nema nadležnost pomaže na ovaj način. Njihovi roditelji najbolje znaju koliko prepreka u životu imaju.
Načelniku veliko hvala. Ja znam kako izgleda život ovakvih osoba i ne bih ga poželjela nikome.
sve pohvale zaista, ovoj populaciji i treba da se posveti vise paznje ne samo vlast vec i mi gradjani
Slazem se sa nacelnikom ovim ljudima se bas malo posovecuje paznja, zato svi mi trebamo pomoci
Odlican projekat za odlicnu populaciju....👏👏👏👏
Djeca su vojska najjaca! Bravo!
Veliko hvala svim ljudima koji ne zaboravljaju ovu djecu....mi ne biramo gdje cemo se i kad roditi...svi trebamo imati osjecaja za dobro, za pomoc jedni drugima. Bravo Ajnadzicu!
Ovu djecu svakako treba uključiti u društvo, nema razloga da se diskriminiraju nekakvim izdvajanjima. Tu smo da svi zivimo zajedno i da se pomazemo.
Odgajanje djeteta iziskuje veliku posvecenost a narocito odgajanje djeteta sa posebnim potrebama stoga im svakako treba izaci u susret. Sve pohvale i za roditelje i za opcinu
Da i oni žive život bez predrasuda, ravnopravno kao i druga djeca. Super!!!
Naše društvo zaista treba više ovakvih udruženja koje će roditeljima pomoći u svakodnevnoj brizi za ovom dječicom i samim time ne može bez podrške institucija vlasti. Svaka cast.
Tako je Ajnadzicu svaka vam je zlatna.Ovaj projekat i slicne ovome realizirati cim prije.Svaka cast na ovome
Ta djeca zaista zasluzuju sve najbolje,to su jedna divna stvorenja puna ljubavi i empatije.Sve pohvale za Opcinu Centar i njihovog nacelnika sto im pomaze i sto su se ukljucili u ovakav projekat,zaista nesto vrijedno divljenja❤
Ovo je jako humano!!!! Ova djeca zalužuju svu pažnju i ljubav ovog svijeta!!!!
Drago mi je da se neko konačno sjetio otvoriti ovakav Centar. U svijetu je to normalna praksa. Bravoooooooo!!!!!!!!!!!!!
Ta djeca su veliki borci,a njihovi roditelji jos i veci.Podrzavam svakoga ko se na bilo kakav nacin bori da im se pomogne i olaksa u njihovom razvoju i socijalizaciji.