Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista prica,vec 30godina. Mi Bošnjaci u RS tražimo naš entitet u RS koji ce se zvati, Sandžak-Oblast. Želimo da se Sandžak u Srbiji pripoji našem Entitetu. Nemogu samo Pravoslavci nešto zahtjevati a mi ništa. Ne poštuju se zakoni- ONI IH NE POŠTUJU- zašto bi ih mi poštovali?
Ma da. Sada im mi nećemo dati, oni će to izignorisati, e onda ćemo im mi poslati federalnu policiju. Ah, ne, ne može federalna tamo. Onda ćemo im poslati BH vojsku! Ah, ne, treba i Dodik da odobri vojsku. Alo, o čemu mi pričamo i oko čega se zamajavamo...
A da se napiše da je entitetsko, ti bi kao drugačije postupao? 🤦
Naucili silom otimati. Vidjeli da mogu, osladilo se