Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecijanska komisija - svi pravni eksperti EUa sa najjačih škola i najjačim CVom. Sa suprotne strane Ustavni Sud BiH koji tvrdi da Vukoja (kojem je trebalo 10 godina da završi pravni ispit) legalno izabran. Kome da vjerujem? Korumpiranom sudu?
Ustavni Sud BiH = korumpirana bagra. Venecijanska komisija to nije. Vjerujem da je Venecijanska Komisija u pravu i da je Vukoja nepravilno i nelegalno postavljen na funkciju.
Vukoja i ramo isak išli zajedno u razred Hahahahahahaha
Vukoja ima poljoprivredni fakultet isto je to
Odnosi Hrvata i Bošnjaka u BiH bi mogli biti daleko bolji da ih ne kvari Željko Komšić odnosno Željko Komšić je najveći krivac za odnose ne samo Hrvata i Bošnjaka u BiH,nego i loše odnose BiH i Hrvatske.Ništa nije uradio,nigdje ne ide u posjetu, jer ga niko ne želi,samo palamudi i on i njegova stranka.
Hajmo vanka
@4298 E baš si smiješan!!
Sdfa su stranke koje potkopavaju funkcioniranje FBiH a samim time i BiH. Njima smeta hrvatski sudac iz Federacije a ne smeta im audac iz Albanije , Austrije itd. Cemu vodi ovo neprijateljatvo i urusavanje BiH.
Ovo više bog dragi ne ispravio sta je SDA uradila za 30 vladavine i onda se javi pig zahiragic i nesto blebece
Željko samo palamudi.Tako ostaje na vlasti godinama a nista konkretno nije uradio za ovu zemlju.
Vama je misljenje Venecijanske komisije "pritisak"?
U kojoj se državi u svijetu za ''komisija'' išta pita osim kod vas ???
Ustavni sud ne postiva Venecijansku.Kratko jasno decidno.Sud iznad zakona.
A ta neka komisija je po bejha zakonu ???
Kako nije po zakonu ,Covic naredi da se izmjeni sastav komisije za izbor sudije ,trojka pristane i u Komisiju ubace one sigurne koji ce Vukoju progurat za sudiju ,među njima i Elzinu Piric
Kaldrma@ Sto je tebi problem Vukoja. Zasto se bojis njega? Zar te nije strah Azemija napr ili Schranka koji dolaze iz druge drzave. Halooo.
dosadasnja politika hdz -a me nije uvjerila u to sto govoriš, ne smeta meni Vukoja ,nego mi smeta politika hdz-a ,nisu ti nabrojani pravili Dretelj ,Heliodrom ,Gabela itd nisu pomenuti napravili Stupni Do ,Ahmice itd Nego hdz
čim je izabran hrvat koji nije pod kontrolom probošnjačke političke klike, to je protivustavno
Ali oni su za građansku BiH-a ...oni znaju najbolje jer su oni patriote , oni su sva sreća ove države a srozaše je na dno dna svojim patriotizmom
Neprimjereno je da vi komentarisete izjave člana predsjedništva koji ima direktni legitimitet i veće pravno znanje eto barem od tog vukoje.
Što više Komšića manje je BiH-a kao države, sramoti državu na svakom koraku u diplomatskima sastancima a bitan je u politici ko gaće u filmu za odrasle