Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne dobije imovinu prijeti da ce proglasit nezavisnost eh sad skontaj sta ce tek uradit ako dobije imovinu
Treba mu zabranit boravak i najavit hapšenje u FBIH i kraj priče, samo prepisat od doDick-a koje uspijeva deset godina da dobije sve što želi, a Bošnjo guta knedle.
ma kakav bošnjo će sve da posluša ohr, ne izlaze iz dupeta.
Jao šta nam Zapad radi, ostaćemo skroz bez države. Žali Bože ljudi koji su izginuli za ovaj jad od drževe.
Samo kupovinom domaćeg proizvoda rjesavamo se ljigave politike i jačamo svoju ekonomiju i time jačamo svoje želje i budućnost Hvala i lijep pozdrav bosno i hercegovino
'U susret' se piše odvojeno!
pisi propalo
Znamo Šulc sta ti je zadatak podjela Bosne i eufor da spreci kad se bude onaj Vo odvajao, ali ima jos Gazija i hrabrih Lavova ovdje nemojte misliti da ce te nas nadjebaat, proslo je ovuda dosta imperija, nece vam to proci kako ste zamislili, a vi narode pamet u glavu svi nas lazu moramo pobunu napraviti i rijesiti se ovih koji nam zele "dobro"
Ukidanjem Entiteta i Kantona Godisnji ustedimo 10 Milijardi KM.
Nemojte se bojati. Smit ce nametnuti na stetu Bosnjaka i dok 11.345 Bosnjackih stranaka se sloze sta i kako, ode sve. Hrvati svi pod HDZ, Srbi pod SNSD, a Bosnjo se podijelio u vise stranaka gdje onaj sa najmanje podrske je nametnuta od strane krstasa. Ali neka Bosnjo se dalje opterecava o Sebiji i nekim kasikama dok Srbi i Hrvati autoputem do podijele idu. Braooo Bosnjooo
O modalitetima raspolaganja državnom imovinom se svakako može raspravljati ali ne i o raspodjeli. Država treba kroz Parlament definisati neperspektivnu imovinu koju želi prebaciti administrativnim jedinicama. Sve drugo je kršenje Ustava.
Teoretski govoreci, da RS sutra proglasi nezavisnost sta to vi koji prijetite planirate uraditi? Ici vojno na BL, Doboj, Bijeljinu, Prijedor, Trebinje? Natjerati milion Srba da odjednom vole BiH? Ukinuti entitete i kantone i time okrenuti svakog protiv sebe? Sta tacno? Evo ja kao Bosnjak bih se pokupio van drzave i uz kaficu uzivao. Prestanite furati centralisticku politiku Harisa Silajdzica koja je NEMOGUCA! Postanite svjesni realnosti i gradite buducnost u skladu s njom.
Prije da ce pismo napisati.
Dodik ako dobije drzavnu imovinu RS postaje nezavisna. Znaci u prevodu sta on kaze "ako mi ne date dobrovoljno da budemo drzava, mi cemo sami proglasiti da smo drzava"
Ma sta ce prijetit majmun debeli moze samo svojim klocevima prijetit proglasava nezavisnost 20 godina a nemaju za kruha
Nece Šmit da ucestvuje u tom orkestriranom cirkusu pa da namece neki zakon! Jedino je nametnuo cirkus u izbornoj noci :)
Voli Šmit da na(meće).
Imovina je rijesena u Dejtonu.