Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četiri su zahtjeva malo, treba ih biti šesnaest.
Nista ja od te drzavne imovine nemam, ni od ovih sto je navodno štite.. svi se bore samo za veću platu i paušal.. Ma sikter ba..
Hebo me svak ako Becirovic nesto ne za.sere sa svojom apelacijom. Nikako mi nije pouzdan.
Treba podnijeti makar 15 zahtijeva o ocijeni ustavnosti, od sad svaki put. Oni neka glasaju i mjenjaju zarez a tako i apelanti promjene veliko slovo pa ukrug. Do boljih vremena, dok budale i kriminalci ne sjašu.
na kraju ce dodik reci ko priznaje ustavni sud?
odličan članak. jasno prikazuje kako su organizovane probasanske snage.
Glup clanak, treba da nam bude drago da ima ovoliko zahtjeva, trebalo ih je biti jos 50! Pohvale na svakog ko je podnio zahtjev, i mislim da je dobro sto ih ima mnogo, zamislite da ima samo jedan, i slucajno se napravi neka greska i zahtjev propadne. Ne daj Boze.
Šmit je svoje rekao
Svi hoce da bidu patriote
Tako je! I uvijek je tako…
Ova nova garnitura politicara su cisti populisti..Sve sto rade je populizam...
Ma tacno mi zao Komsica i Dunovica. Od sekiranja i brige stalno naljevaju pa im nestalo i rakije na Vlasicu
Prikupljanje jeftinih političkih poena i fingiranje da se nesto kao radi...
što su Dodik bitovi aktivnì vidi se po minusima na komentare
Da se poštuju odluke suda nebi do ovakvih situacija dolazilo.Ali ovde hoće svi da su glavni a drugi su kao neko bzvz.Jednom kazniti zatvorskom(malo dužom) kaznom ko ne poštuje sudsku odluku i gotovo.