Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJI APARTHEID, TITO TE GREBO, POGLEDAJ, BOSNJACI NI U JEDNOM KANTONU NEMAJU VECINU, CAK IH U SARAJEVSKOM KANTONU IMA MANJE OD SRBA. POGLEDAJ HNK KOJI TREBA DA BUDE PO POLA, CETIRI HRVATA, DVA BOSNJAKA?
HNK = 5 HRVATA, 2 SRBINA, 1 OSTALI I 1 BOSNJAK SREDNJEBOSANSKI KANTON = 4 HRVATA, 2 BOSNJAKA I 1 SRBIN KANTON SARAJEVO = 5 SRBA, 4 BOSNJAKA, 2 OSTALA I 1 HRVAT KANTON 10 = 4 SRBINA, 3 HRVATA, 1 BOSNJAK, BPK Goražde = 1 BOSNJAK, 1 HRVAT, 1 SRBIN I 1 OSTALI
Ma to treba sve razzjeebati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj apartheida, pa Bošnjaci nisu većina ni u KS, bože sačuvaj šta smo mi sebi dopustili i dozvolili
Nema tu vecine, mozda nisi shvatio, u klubovima je podjednak broj clanova od sva tri naroda. Ovo je raspodjela tih mjesta po kantonima. Hrvata ce biti uvijek isti broj, stvar je u tome iz kojih kantona ce dolaziti.
I sta sad ovi delegati sjede i u skupstini kantona I u domu naroda.Jel to znaci dvije plate?haha a k i drzave za to se akcize placaju.
IGOR BODNJSK iz reda Bosnjaka .Kako to
Jedino je Igor Bošnjak pravi Bošnjak,ostalo su Bošnje.
Gledaj lesinara Osmanovica i Mahmutovica. Prstom nisu pomakli za izbore, ali niko ne odbija 4-5 milja maraka. Nanu im klosarsko uhljebarsku...
Nije problem što je osmorka išla u koaliciju sa HDZ-om. Problem je što su glasali za ljude sa crne liste, glasali za 4og kandidata u RS (SDP), prodali bošnjačke pozicije stavljajući većinski narod u izrazito nepovoljan položaj...etc, a bez da su išta pokušali istrgovati. Uspostavljanje vlasti je trgovina, a osmorka se pokazala totalno nesposobna i nedržavotvorna.
Gledaj Igora Bošnjaka ... hahah ocami
Vlast na državnom nivou se treba formirati bez SNSD. SDA mora na tom raditi.
Sta kaze Smit, jesu li legitimni? Ah da, on je VP za FBIH!
ZASTO NISTE STAVILI STRANKE KLITORISI POKVARENI. GDJE JE SALKIC SUNCE VAM GREBEM?
Samo da spomenem ove lopove iz Gorazda. Ostvarila se TOP lista nadrealsita. Imas li ti srba?
Go uhljeb!