Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel realno da nasi stručnjaci smiju prepoloviti period za revakcinaciju astrom, iako to niko drugi nije uradio, samo zato što ističe rok doniranim vakcinama?
@error ko bolab skraćuje? U svijetu je produžavano vrijeme revakcinacije iz akademskih razloga, jer je bila nestašica vakcina, sad je druga prica
@bekov Akademskih razloga hahhahahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad će vakcinacija za sezonsku gripu? Jeste li je utrpali sa koronom?
Situacija je jasna kao dan ali mnogi imaju oci a ne vide, imaju mozak al ne razmisljaju. Slijepo vjerovanje ce biti nas potop. Procitajte ovaj clanak, na engleskom je. Ako neko ne razumije sta pise i o cemu je rijec ukratko mogu objasnit. https://www.patreon.com/posts/55346463
Ako ima jedna ministarska vakcina eto me gore 😁😁😁
Onkološki pacijenti koji se nisu vakcinisali jer su im Forto i ekipa ukrali vakcine, ne moraju brinuti za revakcinaciju, jer se nisu bocnuli ni prvi put zahvaljujući toj istoj Vladi. Moraju sačekati da ministri prime drugu, eventualno i treću dozu pa onda će doći na red. Ne treba stvarati paniku, Vlada je ipak Vlada.Bez svakoga se može, ali bez Vlade, nikako.
Ako je vakcinacija vršena u Vladi Kantona, to znači da će i revakcinacija biti na istom mjestu, je li tako? Pitam za jarana.
A Fajzer primiš ako imašštelu, moja komšinica se vakcinisala Fajzer vakcinom, njena neka jaranica je progurala koja radi na zetri. Pljuc. Vučko je Bog za ove naše prodane duše,barem je omogucio svima da se vakcinišu sa vakcinom koju izaberu.
A ti je kao ne bi primila da si imala štelu? Haj ne rise boga ti
Draga narcisa, sta si ti primila? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mozda treba predloziti parlamentu da izglasa zakon da svi vakcinisani zaduze vakcine i da traze od raje potvrde o vakcinaciji, ko je nema da ih odmah odrade?
Pozivam Bosnjake da volinriraju i pomognu ovu akciju. Ako nista stanite u red i cekajte, kada vas pozovu vi mjesto ustupite Slavku i Mirku. Potom opet idite na zacelje i tako cijeli dan. Zivot svakog Slavka i Mirka nam je vazan
@XYLK ja mislim da imas karcinom, al provjeri jos jednom kod doktora.
ne pada mi na pamet čipisat se. znam, znam, vi to zovete vakcinacija i nema čipova unutra, ali se meni sviđa zvati vakcinaciju čipisanjem.
E bas ti taj nadimak pristaje :)